Nagradna igra: Osvojite ulaznice za Burtonov Frankenweenie koji stiže u kina 31. 1.

25012013_FrankenweenieNag

Burtonov  film Moje najdraže čudovište (Frankenweenie) koji je nominiran u kategoriji najboljeg animiranog filma za nagradu Oscar stiže u naša kina u četvrtak, 31. siječnja. Mi vas vodimo na film zahvaljujući našem sponzoru, distributeru Continental filmu i Cineplexx kinima. Potrudite se i možete osvojiti ulaznice, a mi dijelimo 5 x 2.

Vaš je zadatak da na našim stranicama na facebooku ili u komentaru članka na webu postate zanimljivost vezanu uz Moje najdraže čudovište– tekst, fotografiju, video – što god Vam se učini dovoljno zanimljivo, maštovito i vrijedno za obznaniti. Odabrat ćemo pet najzanimljivijih postova i nagraditi Vas ulaznicama za Cineplexx kina u Zagrebu, Splitu ili Osijeku – prema Vašoj želji.

Nagradna igra traje do srijede, 30. siječnja u ponoć.

Zaigrajte i osvojite ulaznice!

Moje najdraže čudovište:

Direktno iz studija Disney proslavljeni redatelj Tim Burton pred­stavlja nam “Moje najdraže čudovište” (“Frankenweenie”) – svoj novi animirani dragulj snimljen najmodernijom 3D tehnologijom u kojemu su svoje glasove posudili talentirani glumci Catherine O’Hara, Martin Short, Martin Landau, Charlie Tahan, Atticus Shaffer, Robert Capron, Conchata Ferrell i Winona Ryder.

“Moje najdraže čudovište” topla je animirana priča o jednom dje­čaku i njegovom psu. Nakon što neočekivano izgubi svog lju­bimca, psa Sparkyja, mladi Victor upotrijebit će svo svoje znanje i snagu kako bi svog omiljenog prijatelja vratio u život – uz par malih izmjena. Iako u početku pokušava sakriti svoju novu kreaciju, nakon što svi saznaju da se Sparky vratio, Victorovi kolege iz škole, učitelji i kompletni gradić naučit će da vraćanje u život ponekad može biti vrlo, vrlo opasno.

Animirani film “Moje najdraže čudovište” zapravo je Burtonova oda klasičnim hororima koji su ga inspirirali u mladosti. Snimljen je stop-motion animacijom koja potpomaže jednostavnosti priče, ali joj daje i potrebnu dubinu. Ovo je prvi Burtonov animirani film ko­jeg je režirao za studio Disney, a također ga je i producirao. Sce­narij potpisuje John August, a originalna priča potječe, naravno, direktno iz uma Tima Burtona. Film je ove godine dobio nomi­nacije u kategoriji najboljeg animiranog filma za ugledne nagrade BAFTA, Zlatni globus i Oscar.25012013_FrankenweenieNag_Poster

 

Check Also

Equinox: prvi teaser za intrigantnu Netflixovu dansku SF seriju!

Netflix nam uskoro donosi još jednu zanimljivu europsku žanrovsku seriju. Ovaj puta riječ je o …

Fotke iz 5. sezone SF serije The Expanse!

Prije svega par dana smo dobili prvi službeni poster za petu sezonu fantastične SF serije …

Web Statistics