Nagradna igra: Osvojite majice i ogrlice iz serije Igra prijestolja

Nova sezona izvrsne serije Igra prijestolja u produkciji HBO-a stiže na male ekrane. Iščekivanje je veliko i vjerujemo da i Vi odbrojavate minute do premijernog prikazivanja. Da malo razbijemo napetost, zahvaljujući našem sponzoru HBO Adria, podijelit ćemo vam majice i kožne ogrlice s motivima kuća koje se pojavljuju u seriji. Birajte između Starka, Lannistera, Baratheona, Targaryena i ostalih.

Podsjećamo – premijera prve epizode treće sezone Igre prijestolja bit će 1. travnja u 20:05 sati i zato rezervirajte svoje vrijeme ispred tv-a. Epizoda će ekskluzivno biti besplatno dostupna i na HBO GO (www.hbogo.hr) servisu u periodu od 1. do 28. travnja. Detaljno priopćenje pročitajte u članku: Najnoviji promo i featurette za treću sezonu Igre prijestolja.

I krećemo s nagradnom igrom. Naše uvjete već znate:

Postajte zanimljivosti i cool stvari vezane uz Igru prijestolja (fotku, video, izreku, citat, glazbu – slobodno proširite horizonte) i postajte ih pod komentar ovog članka ili na našeoj facebook stranici. Potrudite se i ne ponavljajte ono što su stavili vaši prethodnici jer oni će biti u prednosti kod odabira, a kao i obično, nagradit ćemo najinteresantnije.

Nagradna igra traje do četvrtka 4. travnja u ponoć.

Pridružite se (nagradnoj) Igri prijestolja i osvojite cool nagrade!

30032013_NagIg_GoT_majice

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics