Nagradna igra Okus krvi i dobrovoljno darivanje krvi

14062013_OkusKrvi_NagIgra_MajicaŠesta sezona izvrsne serije Okus krvi u produkciji HBO-a, premijerno započinje prikazivanje u ponedjeljak 17. lipnja. Prva epizoda će promotivno biti dostupna svima putem usluge HBO GO. Svi koji od 17. lipnja do 16. srpnja posjete stranicu www.hbogo.hr moći će besplatno i bez dodatne registracije pogledati prvi nastavak 6. sezone i upoznati se sa HBO GO uslugom.

Zahvaljujući našem sponzoru, HBO-u Adria, dijelimo vam, majice, pregaču i fotelju za plažu s motivom serije.

Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na sva četiri postavljena pitanja. Svi koji točno odgovore ulaze u bubanj za izvlačenje, a one najsretnije nagrađujemo. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz.

Nagradna igra traje do srijede 19. lipnja u ponoć.

Ako želite, majicu možete osvojiti i na vrlo poseban način: HBO, premium filmski kanal, povodom premijere 6. sezone HBO serije Okus krvi (True Blood), u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu poziva građane grada Zagreba da daruju krv u ponedjeljak 17. i 24. lipnja, u prostorima HZTM-a, Petrova 3.  Sve koji u ponedjeljak 17. i 24. lipnja odluče darovati krv,  HBO će nagraditi: prvih 50 darivatelja svakog ponedjeljka očekuje majica Okus krvi, ali i za ostale smo pripremili mali znak pažnje.

Zagrizite u nagradnu igru!

[wpsqt name=”Nagradna igra Okus krvi” type=”quiz”]

14062013_OkusKrvi_NagIgra_DarivanjeKrvi

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics