Mumija je dobila svoj punokrvni trailer

 

05122016_mumija_post_1

Studio Universal je odlučio u idućih deset godina stvoriti svoj svemir “Universal Monsters“, iliti svijet u kojem će sva njihova filmska čudovišta naći svoje mjesto. Biti će tu i Dracula, Frankenstein, The Invisible Man, lovac na vampire Van Helsing i čudovište iz Crne Lagune. Svi oni će dobiti svoje filmove, a Mumija je uvod u tu veliku franšizu.

Mumija u kina stiže gotovo deset godina nakon što je originalna trilogija završila s filmom Mumija: Grobnica zmajskog cara a jedna od najvećih glumačkih zvijezda današnjice, Tom Cruise igra glavnu ulogu. Sofia Boutella je u ulozi drevnog mumificiranog čudovišta a zvjezdanoj glumačkoj ekipi se pridružio i Russell Crowe i to u ulozi doktora Henryja Jekylla.

Režiser filma je Alex Kurtzman, a scenarij potpisuje Jon Spaihts (Prometheus) i Christopher McQuarrie (Edge of Tomorrow). I da, vrlo smo svijesni da prva dva imena baš i ne ulijevaju neku nadu u ovaj projekt. No, zato je tu McQuarrie pa ako radi ničega drugoga onda ćemo radi njega filmu ipak pružiti šansu.

Ostale glavne uloge tumače Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance i Marwan Kenzari. Film u kina stiže 09. lipnja 2017. godine.

Check Also

The Rings of Power je dobio neobični promo video!

Amazon je objavio lifestyle promo video za Prime Video koji je naslovljen The Earth Needs …

Scavengers Reign: prvi teaser za HBO-ovu animiranu SF seriju

HBO Max naručio je animiranu seriju za odrasle Scavengers Reign, čiji je prvi službeni teaser …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics