Ms. Marvel: prvi službeni trailer nam predstavlja Kamalu Khan

Disney je objavio službeni trailer i poster za njihovu novu superherojsku seriju Ms. Marvel. U seriji titularnu ulogu tumači Iman Vellani kao Kamala Khan. Ona je obična tinejdžerica iz Jerseyja koja obožava Osvetnike i piše fanfikciju (uglavnom o svom idolu Kapetanici Marvel) i na kraju se nađe kao primatelj neočekivanih moći. Tvorac serije, glavna scenaristica i jedna od izvršnih producenta je Bisha K. Ali (Four Weddings and a Funeral, Loki). Ostali izvršni producenti su Kevin Feige, Louis D’Esposito i Victoria Alonso, dok su redatelji Meera Menon, Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi i Bilall Fallah.

Prvi trailer nam kako naslov i kaže predstavlja Kamalu Khan, koja očito provodi puno vremena s glavom u oblacima, maštajući o tome da se pretvori u svoju omiljenu superheroinu ili pak razmišljajući o dečku koji joj se sviđa. Naravno, upravo kada Kamala odluči da se mora ponovno vratiti u stvarnost, završit će kao primatelj nevjerojatnih moći. Međutim njihovo podrijetlo je ponešto drugačije nego ono iz stripova, jer Kamala je sposobna stvarati i upregnuti energiju umjesto da mijenja svoju veličinu ili može istegnuti svoje udove.

Ostale glavne uloge tumače Aramis Knight kao Kareem/Red Dagger, Saagar Shaikh kao Kamalin stariji brat Amir, Matt Lintz kao Kamalin najbolji prijatelj Bruno Carrelli, Rish Shah kao Kamran, Laurel Marsden kao Zoe Zimmer te Zenobia Shroff i Mohan Kapur kao Kamalini roditelji. Također tu su Yasmeen Fletcher, Laith Nakli, Azhar Usman, Travina Springer, Nimra Bucha, Alyy Khan, Alysia Reiner i Anjali Bhimani.

Ms. Marvel na Disney Plus premijerno stiže 08. lipnja. Disney s likom Kamale Khan ima velike planove jer je uključena i u njihov idući blockbuster The Marvels, koji bi na velika platna trebao stići u veljači iduće godine.

“Budućnost je u njezinim rukama.”

Ms. Marvel

Check Also

The Daywalker: Marvelov kratki, animirani film o Bladeu!

Marvel je lansirao kratki animirani film pod nazivom The Daywalker, najnoviji u nizu kratkih filmova …

Dune: The Sisterhood, snimanje HBO-ove serije je započelo vrlo burno!

Redatelj Johan Renck (Chernobyl, Breaking Bad) je putem društvenih mreža potvrdio da je HBO-ova prikvel …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics