Mrs. Davis: časna sestra u borbi protiv umjetne intelignecije!

Mrs. Davis je nadolazeća Peacockova žanrovska serija čiji su scenaristi i izvršni producenti Damon Lindelof (The Leftovers, Watchmen) i Tara Hernandez (The Big Bang Theory, Young Sheldon). Hernandez je ujedno i showrunnerica ove SF serije o kojoj za sada ne znamo puno. Sve što znamo o radnji je da će se baviti istraživanjem vjere protiv tehnologije — epskom bitkom biblijskih i binarnih razmjera. Jučer je otkriveno kako ćemo u jednoj od glavnih uloga gledati Betty Gilpin (GLOW, The Tomorrow War). Ona će tumačiti časnu sestru koja će se uhvatiti ukoštac s najmodernijom umjetnom inteligencijom visoke razine. Izvršni producent i jedan od redatelja će biti Owen Harris (Black Mirror: San Junipero, Brave New World).

Serija označava novu suradnju Lindelofa i Gilpin. Oni su prethodno zajedno radili na subverzivnom satiričnom trileru The Hunt, u kojem je Gilpin tumačila glavnu ulogu, dok je Lindelof bio koautor i producent.

10 epizoda serije Mrs. Davis je naručeno u svibnju 2021., i to po principu straight-to-series. Tom je prilikom Lindelof izjavio sljedeće: “Tara Hernandez je zapanjujuće originalan talent. Pričajući s njom o Mrs. Davis bila je jedna od rijetkih stvari koje su me održale pri zdravoj pameti tijekom pandemije… Jedva čekam da se svijet upozna s njih obje.”

“Serija poput Mrs. Davis je upravo razlog zašto volimo stvarati televizijski sadržaj. Briljantni umovi Tare Hernandez i Damona Lindelofa osmislili su jedan od neosporno najinovativnijih koncepata koji se mogu zamisliti. Tako smo oduševljeni što idemo na ovu ludu vožnju s njima.” – svojedobno je izjavila Channing Dungey, predsjedavajuća Warner Bros. Television grupe.

Mrs. Davis

Check Also

Pripremite se za kaos s novim trailerom za Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je objavio puni trailer za film Beetlejuice Beetlejuice, originalno poznat kao Beetlejuice 2. …

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics