Mrs. Davis: časna sestra bori se protiv umjetne inteligencije u novoj SF seriji Damona Linedlofa

Peacock je objavio puni službeni trailer za SF seriju Mrs. Davis. Serija istražuje svijet u kojem umjetna inteligencija poznata kao Mrs. Davis ima kontrolu, a gdje se neočekivana heroina sprema uništiti taj prijeteći moderni izum. Mrs. Davis stiže od koscenarista i izvršnog producenta Damona Lindelofa (Watchmen, The Leftovers) te scenaristice i showrunnerice Tare Hernandez (The Big Bang Theory, Young Sheldon). Izvrši producenti i redatelji su Owen Harris (Black Mirror: San Junipero, Brave New World) i Alethea Jones (Rise of the Pink Ladies, Evil). Glavnu ulogu časne sestre Simone tumači Betty Gilpin (Glow, The Hunt).

“Najuzbudljivija stvar u vezi s Mrs. Davis je to što ne postoji ništa poput nje.” – izjavila je Hernandez o osmišljavanju serije s Lindelofom tijekom pandemije, kada su poželjeli da imaju aplikaciju za probijanje dezinformacija o COVID-19.

Lindelof je dodao da su “umjesto da umjetna inteligencija uništi čovječanstvo” željeli dati komičniji pogled na nešto što je osmišljeno da bude dobronamjerno, a na kraju izazove kaos – pravovremena tema usred uspona ChatGPT-a i njegovog utjecaja na Hollywood. “Bez obzira na to hoće li Mrs. Davis uspjeti ili ne, jako smo uzbuđeni jer svi govore o umjetnoj inteligenciji i je li inteligentna ili nije, ili nam samo govori ono što želimo čuti i za što bismo je trebali koristiti.”

U seriji također glume Jake McDornan (What We Do in the Shadows), Andy McQueen (Station Eleven), David Arquette, Ben Chaplin, Chris Diamantopoulo, Katja Herbers, Margo Martindale, Elizabeth Marvel, Andy McQueen, Mathilde Ollivier, Ashley Romans i Tom Wlaschiha.

Osam epizoda serije producirao je Warner Bros. Television, od kojih prve četiri na Peacock stižu 20. travnja, dok će ostale epizode ići na tjednoj bazi.

Check Also

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Prvi teaser trailer za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su prvi službeni teaser trailer za spin-off seriju Dune: Prophecy, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics