Mr. Harrigan’s Phone: najnovija Kingova adaptacija stiže na Netflix u listopadu

Nadolazeći nadnaravni film Mr. Harrigan’s Phone najnoviji je dodatak Netflixovom popisu filmova baziranih na djelima Stephena Kinga. Režiser i scenarist filma je John Lee Hancock (The Blind Side), a producenti su Jason Blum za Blumhouse Productions, Carla Hacken (Hell or High Water) i Ryan Murphy. Riječ je o adaptaciji istoimene novele Stephena Kinga koja je dio antologijske zbirke iz 2020. godine pod naslovom If It Bleeds.

Kada se Craig, dječak koji živi u malom gradu sprijatelji s gospodinom Harriganom, povučenim milijarderom, njih dvoje počinju stvarati neobičnu vezu zbog ljubavi prema knjigama i čitanju. Ali kada gospodin Harrigan nažalost premine, Craig otkriva da nije sve mrtvo i nestalo te se nađe u mogućnosti komunicirati sa svojim prijateljem iz groba u ovoj nadnaravnoj priči o odrastanju koja pokazuje da se određene veze nikada ne gube.

Glavne uloge tumače Jaeden Martell (It), Donald Sutherland (The Hunger Games), Joe Tippett (Patsy & Loretta), Kirby Howell-Baptiste (The Sandman), Cyrus Arnold (Just Beyond), Thomas Francis Murphy (The Walk) i Peggy J. Scott (The Marvelous Mrs. Maisel).

King je već imao priliku pogledati Netflixovu adaptaciju, za koju je na društvenim mrežama izjavio sljedeće: “Vidio sam skoro dovršenu verziju Mr. Harrigan’s Phone, koju je napisao i režirao John Lee Hancock, i nije ništa manje od briljantne.”

Netflix još nije otkrio prvi teaser, ali zato znamo da film stiže u više nego prigodno vrijeme – 05. listopada.

Mr. Harrigan's Phone

Mr. Harrigan's Phone

Mr. Harrigan's Phone

Check Also

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

Najava za Peacockovu seriju John Carpenter’s Suburban Screams

Baš kada smo mislili da je već sve poznato što stiže za ovogodišnju jezivu sezonu, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics