Mortal Kombat: stigao je prvi, iznimno brutalni trailer za reboot filma!

Warner Bros. je nakon jučerašnjeg predstavljanja postera svih glavnih likova, konačno objavio i prvi službeni trailer za nadolazeći reboot filma Mortal Kombat. Film je nadahnut popularnom franšizom video igre, koja je nedavno s Mortal Kombat 11 doživjela jedno od najuspješnijih lansiranja u povijesti video igara. Što se trailera tiče dobra vijest je da svi likovi izgledaju opako, a fajtovi izgledaju prilično točnima i krvavima poput onih u video igrama. Jedna od zanimljivijih stvari u najavi jest da se čini da je nekoliko ključnih likova promijenilo stranu. Pretpostavljamo da vam nisu promakle famozne riječi Scorpiona – “Dolazi ovamo.” (koje krase i friško objavljeni poster). No u slučaju da vam to nije bilo dovoljno za hype onda je to možda učinila muzička podloga koju je skladao Benjamin Wallfisch.

Producenti filma su James Wan (The Conjuring, Aquaman) i Todd Garner (Into the Storm, Tag). Izvršni producenti su Larry Kasanoff, E. Bennett Walsh, Michael Clear i Jeremy Stein. Direktor fotografije je Germain McMicking (True Detective, Top of the Lake: China Girl), produkcijski dizajner je Naaman Marshall (Underwater, Servant), a dizajnerica kostima je Cappi Ireland (Lion, The Rover). Redatelj filma je Simon McQuoid, a scenarij potpisuje Greg Russo i Dave Callaham (Wonder Woman 1984), prema priči koju su napisali Russo i Oren Uziel (Mortal Kombat: Rebirth).

Mortal Kombat započinje s ključnim dijelom iz originalnih igara: krvnom zavadom između klanova Hanza i Bi-Hana. Desetominutna uvodna sekvenca započinje u feudalnom Japanu, puno prije nego što su ti borci imali natprirodne sposobnosti kao Scorpion i Sub-Zero, a završava vrlo neugodnom borbom između njih dvojice. Nakon te brutalne scene prebacujemo se u sadašnjost gdje upoznajemo lik Colea Younga. Riječ je o novom liku u svijetu Mortala Kombata kojeg tumači Lewis Tan (Wu Assassins, Into the Badlands), glumac koji se ponosi time što izvodi svoje vratolomije unatoč bolovima koji dolaze u paketu s tim.

Glavne uloge tumače već spomenuti Lewis Tan (Deadpool 2, Wu Assassins) kao Cole Young, Jessica McNamee (The Meg) kao Sonya Blade, Josh Lawson (Bombshell) kao Kano, Tadanobu Asano (Midway) kao Lord Raiden, Mehcad Brooks (Supergirl) kao Jackson “Jax” Bridges, Ludi Lin (Aquaman) kao Liu Kang, Chin Han (Skyscraper) kao Shang Tsung, Joe Taslim (Star Trek Beyond) kao Bi-Han i Sub-Zero, Hiroyuki Sanada (Ringu) kao Hanzo Hasashi i Scorpion. Također tu su i Max Huang kao Kung Lao, Sisi Stringer kao Mileena, Matilda Kimber kao Emily Young i Laura Brent kao Allison Young.

Mortal Kombat će 16. travnja istovremeno stići u kina i na HBO Max.

Mortal Kombat
HIROYUKI SANADA aka Scorpion/Hanzo Hasashi.

Mortal Kombat

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics