Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge je dobio novi krvavi trailer!

“Zašto bi se ja borio za tebe?”

Igrani film The Mortal Kombat neće stići prije siječnja 2021. godine, no animirani film Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge stiže uskoro. Warner Bros. Animation je objavio novi “red band” trailer koji obećava ekstremno nasilje i krvavo dobru zabavu.

Film inspiraciju vuče iz igre Mortal Kombat iz 2011. koja je samo nešto malo drugačije razmjestila elemente prve tri igre iz ranih devedesetih. Domaćin i organizator turnira je Shang Tsung. Kao i u originalnoj video igri likovi će se morati suočiti s Goroom prije samog Shanga Tsunga. Van toga zna se i da će u nekom trenutku doći do bitke između Scorpiona i Sub-Zera, koji su među najpopularnijim likovima franšize. Sve u svemu, čini se da će animirani film zadovoljiti fanove ove brutalne franšize.

Glasove su likovima posudili Joel McHale kao Johnny Cage, Jennifer Carpenter kao Sonya Blade, Jordan Rodrigues kao Lui Kang, Patrick Seitz kao Scorpion & Hanzo Hasashi, Steve Blum kao Sub-Zero, Artt Butler kao Shang Tsung, Darin De Paul kao Quan Chi, Robin Atkin Downes kao Kano, David B. Mitchell kao Raiden, Ike Amadi kao Jax Briggs, Kevin Michael Richardson kao Goro, Grey Griffin kao Kitana & Satoshi Hasashi i Fred Tatasciore kao Demon Torturer.

Redatelj je Ethan Spaulding (Batman: Assault of Arkham), a scenarij potpisuje Jeremy Adams (Teen Titans Go! Vs. Teen Titans). Sutvorac igre Mortal Kombat, Ed Boon (NetherRealm Studios) je kreativni savjetnik.

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge na digitalne platforme stiže 12. travnja, a na Blu-ray i DVD 28. travnja.

Mortal Kombat: Scorpion's Revenge

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

The Daywalker: Marvelov kratki, animirani film o Bladeu!

Marvel je lansirao kratki animirani film pod nazivom The Daywalker, najnoviji u nizu kratkih filmova …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics