Mortal Kombat 2: otkriveno je tko bi trebao tumačiti Johnnyja Cagea!

Osrednji, ali relativno zabavni film Mortal Kombat iz 2021. godine dobiva nastavak. O nastavku nije poznato puno, ali nedavno je otkrivena jedna zanimljiva stvar, da je ni manje ni više nego Karl Urban (The Boys) u završnom krugu pregovora da tumači kultni lik Johnnyja Cagea. Riječ je o samodopadnom i lajavom borcu kojeg smo već imali prilike gledati velikom platnu, kako u Mortal Kombat filmu iz 1995. gdje ga je tumačio Linden Ashby, tako i u iznimno lošem Mortal Kombat Annihilation iz 1997. godine.

U nastavku Mortal Kombata, u redateljsku stolicu vraća se Simon McQuoid. Koliko je to dobro nismo sigurni, jer prvi film je ponudio premalo svega, osim brutalnih smaknuća. S druge strane film iz 2021. bio je redateljev dugometražni prvijenac pa očekujemo da je nešto u međuvremenu i naučio. Prvi film je čak i izazivao s Cageom, koji se u posljednjoj filmskoj iteraciji franšize spominjao u sceni usred odjavne špice, iako je do sada bio misterij tko bi ga uopće mogao glumiti. S obzirom da bi Urban trebao tumačiti stariju verziju lika, postavlja se pitanje da li ćemo možda vidjeti i njegovu odraslu kćer, Cassie Cage? Scenarij filma potpisuje Jeremy Slater (Moon Knight, The Umbrella Academy), pa se čini da ćemo dobiti bar neko poboljšanje na scenariju u odnosu na prvi film.

Mortal Kombat 2 će se snimati ovo ljeto u Australiji. Očekuje se da će se glumci Chin Han i Joe Taslim vratiti svojim ulogama kao Shang Tsung i Sub-Zero/Bi-Han. To je sa slikom i s jednostavnom brojkom 2 gotovo potvrdio producent filma Todd Garner, koji je također na svom Twitter profilu podijelio i vijest da je Karl Urban u završnim razgovorima za ulogu Johnnyja Cagea.

Želite li se prisjetiti Mortal Kombata iz 2021. godine našu recenziju filma možete pročitati ovdje.

Check Also

Prvi teaser trailer za film The Toxic Avenger!

Legendary Entertainment objavio je prvi teaser trailer za superherojski film The Toxic Avenger. Riječ je …

Wish: novi trailer i poster za Disneyjev animirani film!

Walt Disney Animation Studios objavio je novi trailer i poster za nadolazeći animirani film Wish. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics