Morbius: prvi trailer otkriva neočekivanu poveznicu s MCU-om!

Evo nešto u što možete zariti svoje zube: sletio je prvi trailer za film Morbius! I na prvu se čini relativno obećavajuće. Ne samo da proširuje Sonyjev stripovski svemir nego uključuje i iznenađujuću poveznicu s MCU svemirom, kako putem reference na Spider-Mana, ali i fizičkim pojavljivanjem poznatog i zanimljivog neprijatelja Spider-Mana… pa stoga pažljivo gledajte do samog kraja. Pitanje je da li Sony s ovim otvara put prema filmu Sinister Six? Jer u jednom trenutku je upravo to bio plan, stvaranje tima najvećih neprijatelja Spider-Mana. Uh. Toliko puno pitanja, ali na dogovore ćemo se morati strpiti.

Jedan od Marvelovih najatraktivnijih manje poznatih likova prenesenih na veliki ekran, gdje se Jared Leto transformira u enimgatičnog antiheroja – Michaela Morbiusa. Riječ je o akcijskoj horor priči o znanstveniku koji se tražeći lijek za svoju rijetku krvnu bolest, slučajno pretvori u živućeg vampira. Unatoč gađenju prema vlastitoj žeđi za krvlju odlučuje hvatati kriminalce koje smatra nedostojnim za život.

Ostale glavne uloge tumače Adria Arjona (Good Omens) kao Michaelova zaručnica Martine Bancroft, Matt Smith (Doctor Who) kao Michaelov prijatelj Loxias Crown, Jared Harris (The Crown) kao Michaelov mentor i Tyrese Gibson (Fast and the Furious) kao FBI-ev agent Simon Stroud. Redatelj filma je Daniel Espinosa (Life), dok scenarij potpisuju Matt Sazama i Burk Sharpless (Dracula Untold) koji su obojica radili i na Netflixovoj seriji Lost in Space.

Tvorci lika Morbiusa su pisac Roy Thomas i crtač Gil Kane. Prvi puta se lik pojavljuje 1971. godine u stripu Amazing Spider-Man #101, koji je ujedno i prvo izdanje koje ne potpisuje Stan Lee, sutvorac Spider-Mana. Stripovski lik Morbius se borio nekoliko puta sa Spider-Manom, ali je s vremenom dobio više herojsku priču.

Morbius u kina slijeće 31. srpnja. Kako vam se čini trailer?

Morbius

Check Also

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics