Moonhaven: puni trailer i poster za AMC-ovu SF seriju

AMC Plus još je u travnju objavio prvi teaser za limitiranu SF triler seriju Moonhaven, a sada smo dobili puni trailer i službeni poster. Tvorac serije, scenarist i glavni izvršni producent je Peter Ocko (Lodge 49, Black Sails, Elementary), dok je drugi izvršni producent Deb Spera.

Moonhaven u fokusu ima Bellu Sway, pilotkinju i krijumčarku, koja će se naći optužena za zločin i napuštena u Moonhavenu, utopijskoj zajednici smještenoj u Rajskom vrtu od 500 četvornih milja sagrađenoj na Mjesecu kako bi pronašla rješenje za probleme koji će uskoro okončati civilizaciju na Majci Zemlji. Bella je uvučena u zavjeru kako bi stekla kontrolu nad umjetnom inteligencijom odgovornom za čuda Moonhavena te se udružuje s lokalnim detektivom Paulom Sernom da zaustave sile koje žele uništiti posljednju nadu Zemlje…

Glavne uloge tumače Emma McDonald (Queens of Mystery), Dominic Monaghan (Lost) Amara Karan (Doctor Who), Ayelet Zurer (Losing Alice), Joe Manganiello (True Blood), Kadeem Hardison (Black Monday) i Yazzmin Newell (The Last Tree).

Serija Moonhaven na AMC Plus stiže 07. srpnja (incijalno je bila planirana za 30. lipnja) s dvije premijerne epizode, od ukupno njih šest.

Moonhaven

Check Also

Skydance je preuzeo Atlantis, a Colin Trevorrow je i dalje redatelj projekta!

Colin Trevorrow (Jurassic World) je odabrao svoj sljedeći filmski projekt, a nova avantura ga vodi …

The Mandalorian: novi poster za 3. sezonu i specijalni promo video!

S obzirom da nas od treće sezone serije The Mandalorian dijeli svega mjesec dana ne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics