Moonfall: friške fotke iz Emmerichovog novog apokaliptičnog SF filma!

Lionsgate je u rujnu objavio prvi teaser trailer za apokaliptični SF film Moonfall, a sada je objavljeno i nekoliko novih fotografija. Film je režirao, napisao i producirao Roland Emmerich (Stargate, Independence Day, The Day After Tomorrow, 2012), što u prijevodu znači da nas očekuje prepoznatljiv uradak, ako ste naravno upoznati s njegovim filmovima. Moonfall također potpisuju Spenser Cohen (Extinction) i Harold Kloser, koji je česti Emmerichov suradnik, iako je to većinom bilo u ulogama producenta ili skladatelja.

Misteriozna sila izbacuje Mjesec iz orbite oko Zemlje i šalje ga na sudar sa životom kakvog poznajemo. Samo nekoliko tjedana prije udara i svijeta na rubu uništenja, rukovoditeljica NASA-e i nekadašnja astronautkinja Jo Fowler uvjerena je da imaja ključ za spašavanje svih nas – ali vjeruju joj samo jedan astronaut iz njezine prošlosti Brian Harper i teoretičar zavjera K.C. Houseman. Ovi nevjerojatni heroji će ‘složiti’ nemoguću posljednju misiju u svemir, ostavljajući za sobom sve koje vole, samo da bi otkrili da naš Mjesec nije ono što mislimo da jest.

Emmerichov cilj nije uvjeriti ljude da je njegov koncept stvaran. Upravo suprotno – on samo želi da bude uzbudljivo. “Većinom je upravo to zabavno, jer ne želite samo izvući neku teoriju [zavjere] iz knjige i onda napisati scenarij na temelju toga.” Nerado otkriva previše o svom vlastitom neobičnom objašnjenju za podrijetlo i povijest Mjeseca, što je unutar njega te koje su sile uzrokovale da skrene iz svoje orbite u smjer sudara s našim vlastitim svijetom. To su misteriji koji će se razotkriti tek gledanjem filma.

Glavne uloge tumače Halle Berry (Cloud Atlas), Patrick Wilson (Midway), John Bradley (Game of Thrones), Michael Peña (Extinction), Charlie Plummer (Looking for Alaska), Wenwen Yu (Chasing Dream), Eme Ikwuakor (Inhumans), Carolina Bartczak (Within These Walls) i Donald Sutherland (The Hunger Games).

Moonfall u kina stiže 04. veljače 2022. godine. Film su producirale kuće Centropolis Entertainment, Street Entertainment, Huayi Brothers i AGC Studios.

Check Also

Prvi pogled na Appleovu seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Da Apple radi na remakeu Time Banditsa to već vjerojatno znate, ali možda ste propustili …

Pripremite se za kaos s novim trailerom za Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je objavio puni trailer za film Beetlejuice Beetlejuice, originalno poznat kao Beetlejuice 2. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics