Moonfall: ekskluzivni isječak iz filma!

Moonfall, film katastrofe kozmičkih razmjera u domaća kina slijeće ovog četvrtka. Ulaznice su u prodaji, a najsretnije gledatelje koji će pohoditi CineFan projekcije u CineStaru očekuju i pokloni iznenađenja! Za sve one koji su jako nestrpljivi donosimo netom objavljeni ekskluzivni isječak iz filma. Ispod novog isječka stavili smo i onaj od prije nekoliko dana, za slučaj da ste ga propustili.

Redatelj, scenarist i producent filma je Roland Emmerich (Stargate, Independence Day, The Day After Tomorrow, 2012), što u prijevodu znači da nas očekuje vrlo prepoznatljiv uradak. Moonfall također potpisuju Spenser Cohen (Extinction) i Harold Kloser, koji je česti Emmerichov suradnik, iako je to većinom bilo u ulogama producenta ili skladatelja.

Misteriozna sila izbacuje Mjesec iz orbite oko Zemlje i šalje ga na sudar sa životom kakvog poznajemo. Samo nekoliko tjedana prije udara i svijeta na rubu uništenja, rukovoditeljica NASA-e i nekadašnja astronautkinja Jo Fowler uvjerena je da imaja ključ za spašavanje svih nas – ali vjeruju joj samo jedan astronaut iz njezine prošlosti Brian Harper i teoretičar zavjera K.C. Houseman. Ovi nevjerojatni heroji će ‘složiti’ nemoguću posljednju misiju u svemir, ostavljajući za sobom sve koje vole, samo da bi otkrili da naš Mjesec nije ono što mislimo da jest.

Glavne uloge tumače Halle Berry (Cloud Atlas), Patrick Wilson (Midway), John Bradley (Game of Thrones), Michael Peña (Extinction), Charlie Plummer (Looking for Alaska), Wenwen Yu (Chasing Dream), Eme Ikwuakor (Inhumans), Carolina Bartczak (Within These Walls) i Donald Sutherland (The Hunger Games).

U razgovoru s Colliderom, Emmerich je izjavio kako je pokušao od Moonfalla napraviti trilogiju, ali je također priznao da ne zna sigurno da li će biti bilo kakvog nastavka. “Mislim da ću ako budem radio nastavak ga učiniti malo sličnijim originalnim Ratovima zvijezda, a drugi će imati veliki cliffhanger. Zato što gledatelji to obično ne očekuju. Uvijek sve mora imati čisti cut. Zašto ih ne ostaviti da se krčkaju, i reći im, ostavili smo vas da se krčkate da vidite zaključak za dvije godine.” Emmerich je dodao da bi oba nastavka snimao paralelno kako bi uštedio novac, ali ne zna hoće li se to doista i dogoditi. Prvo moramo pričekati i vidjeti kako će Moonfall proći u kinima.

Moonfall, u distribuciji Blitza, u kina stiže 03. veljače, u IMAX i 4DX formatima, te regularnim kino formatima.

Check Also

Foundation: David S. Goyer više nije showrunner Appleove serije!

Ranije ovog mjeseca pojavile su se informacije da se Appleova inače vrlo uspješna serija Foundation …

Otkriveno je kada stiže HBO-ova serija o Harryju Potteru!

Nakon što je J. K. Rowling bila minimalno uključena u iščekivani specijal Harry Potter 20th …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics