Moon Knight: novi teaser daje prvi pogled na lik kojeg tumači Ethan Hawke!

Prvi kratki teaser za Disneyjevu igranu seriju Moon Knight smo dobili u studenom prošle godine, a sada je objavljen novi koji je ujedno i najava za puni trailer kojeg očekujemo 17. siječnja. Tvorac serije je Jeremy Slater (The Umbrella Academy) koji je također i glavni scenarist. Redatelji su Mohamed Diab te Justin Benson i Aaron Moorhead (Synchronic).

Moon Knight je prvi put najavljen još 2019. godine, tijekom eventa D23, a pretrpio je dosta veliko kašnjenje zbog koronavirusa. Iščekivanje je doseglo kritičnu razinu jer fanovi željno iščekuju uvođenje Oscara Isaaca u Marvelov kinematografski svemir. Nova akcijsko-pustolovna serija s kompleksnim osvetnikom koji pati od disocijativnog poremećaja identiteta. Višestruke ličnosti koje žive u njemu nalaze se usred smrtonosnog rata bogova koji se odvija kako u moderno vrijeme tako i u vrijeme drevnog Egipta.

Ovaj novi teaser nam je dao pogled na Oscara Isaaca u njegovom kostimu Moon Knighta, iako doduše na vrlo kratko. No to je dovoljno da već iz toga možemo zaključiti kako je prilično sličan kostimu iz stripa. Teaser također uključuje prvi pogled na misteriozni lik Ethana Hawkea, za kojeg je i on sam izjavio da je inspiriran serijskim ubojicom Davidom Koreshom.

Glavne uloge tumače Oscar Isaac kao Marc Spector a.k.a Moon Knight, Ethan Hawke kao glavni antagonist, te Gaspard Ulliel i May Calamawy.

Još uvijek nije službeno otkriveno kada Moon Knight stiže na Disney plus platformu, iako su izašle neke informacije koje sugeriraju da će serija debitirati 30. ožujka. Nadamo se da će trailer razotkriti i taj misterij.

Check Also

Puni trailer za SF triler I.S.S.

Bleecker Street Films objavio je puni trailer za SF triler I.S.S., redateljice Gabriele Cowperthwaite (Blackfish, …

Epska bitka se nastavlja u prvom traileru za Godzilla x Kong: The New Empire

Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures objavili su prvi službeni teaser trailer za Godzilla x …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics