Moon Knight: novi spot i poster daju bolji pogled na titularnog antiheroja!

Tijekom Super Bowla smo dobili novi spot i poster za seriju Moon Knight, koji su ponudili još jedan pogled na titularnog antiheroja. Novi spot također odiše istim mračnim tonom prvog trailera. To nas dovodi do zaključka da za razliku od ostalih MCU produkcija, koje obično imaju u fokusu i smješniju stranu superheroja, Moon Knight izgleda neće pratiti isti prokušani recept. Spot je za razliku od trailera posvetio malo više vremena dr. Arthuru Harrowu, koji će kako se čini biti glavni negativac serije. Dok je dr. Harrow sporedan lik u stripovima, ovdje je situacija drugačija. No postoji i opcija da nas Disney namjerno navodi na krivi put, pa je još uvijek otvorena mogućnost da Ethan Hawke zapravo tumači nekog drugog zlikovca, možda Sun Kinga? U svakom slučaju odgovor na to, kao i većinu ostalih pitanja uz seriju ćemo dobiti vrlo brzo, s obzirom da Moon Knight na Disney Plus platformu stiže već sljedeći mjesec.

Serija prati Stevena Granta, prodavača u trgovini blage naravi, kojeg muče nesvjestice i sjećanja na drugi život. Steven otkriva da ima disocijativni poremećaj identiteta i da dijeli tijelo s plaćenikom Marcom Spectorom. Dok se Stevenovi/Marcovi neprijatelji približavaju, oni moraju navigirati svojim kompleksnim identitetima dok se nalaze usred smrtonosnog rata između moćnih bogova Egipta.

Glavne uloge tumače Oscar Isaac kao Marc Spector a.k.a Moon Knight i Ethan Hawke kao glavni antagonist. Uz njih u značajnim ulogama ćemo gledati Gasparda Ulliela kao Antona Mogarta a.k.a Midnight Mana i May Calamawy za koju još ne znamo koju će točno ulogu tumačiti.

“Ono što najviše volim kod ove stvari je što je to istraživanje uma koji ne poznaje sam sebe. Ljudsko biće koje ne poznaje vlastiti um. Smatrao sam da je to stvarno dirljivo: za što je sve um sposoban kada se radi o preživljavanju. Ali opterećenje da ga se odigra je bilo ogromno: tehnički izazov utjelovljenja svih tih različitih likova, fizički, način kojim se izražavam tijelom… To je zahtijevalo puno energije.” – izjavio je Oscar Isaac.

Tvorac serije je Jeremy Slater (The Umbrella Academy) koji je također i glavni scenarist. Redatelji su Mohamed Diab (Clash) te Justin Benson i Aaron Moorhead (Resolution, Spring, V/H/S: Viral, The Endless, Synchronic). Producenti su Kevin Feige, Tommy Turtle i Jeremy Slater.

Lik Moon Knighta su kreirali Doug Moench i Don Perlin, koji se prvi put pojavljuje u strpu Werewolf by Night #32, iz 1975. godine. Moon Knight se do danas nikada nije pojavio u igranoj seriji ili filmu, a nadolazeća Disneyjeva serija bi trebala omogućiti liku da se pridruži Marvelovom kinematografskom svemiru.

Moon Knight premijerno stiže na Disney Plus platformu 30. ožujka.

Moon Knight

Moon Knight

Moon Knight

Check Also

Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za …

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics