Moon Knight: novi promo za Marvelovu seriju

Još vrlo malo nas dijeli do premijere Marvelove superherojske igrane serije Moon Knight, ali ako kao i mi ne možete dočekati prvu epizodu onda će vam pomoći ovaj novi teaser. U teaseru naslovljenom Choice smo dobili pristojnu količinu do sada neprikazanog materijala, a najzanimljiviji kadrovi su oni koji prikazuju okršaj između Moon Knighta i neobičnog (za sada neidentificiranog) stvorenja. Ostaje za vidjeti da li će ovaj okršaj biti samo jedna avantura od mnogih u šest epizoda serije ili će ova stvorenja biti jako bitan dio priče. Kako god bilo hype je sve izraženiji, a pretpostavka je s obzirom na skorašnji datum premijere da je ovo zadnji promo koji ćemo dobiti.

Serija prati Stevena Granta, prodavača u trgovini blage naravi, kojeg muče nesvjestice i sjećanja na drugi život. Steven otkriva da ima disocijativni poremećaj identiteta i da dijeli tijelo s plaćenikom Marcom Spectorom. Dok se Stevenovi/Marcovi neprijatelji približavaju, oni moraju navigirati svojim kompleksnim identitetima dok se nalaze usred smrtonosnog rata između moćnih bogova Egipta.

Glavne uloge tumače Oscar Isaac kao Marc Spector a.k.a Moon Knight i Ethan Hawke kao glavni antagonist. Uz njih u značajnim ulogama ćemo gledati Gasparda Ulliela kao Antona Mogarta a.k.a Midnight Mana i May Calamawy za koju još ne znamo koju će točno ulogu tumačiti.

Tvorac serije je Jeremy Slater (The Umbrella Academy) koji je također i glavni scenarist. Redatelji su Mohamed Diab (Clash) te Justin Benson i Aaron Moorhead (Resolution, Spring, V/H/S: Viral, The Endless, Synchronic). Producenti su Kevin Feige, Tommy Turtle i Jeremy Slater.

Lik Moon Knighta su kreirali Doug Moench i Don Perlin, koji se prvi put pojavljuje u strpu Werewolf by Night #32, iz 1975. godine. Moon Knight se do danas nikada nije pojavio u igranoj seriji ili filmu, a nadolazeća Disneyjeva serija bi trebala omogućiti liku da se pridruži Marvelovom kinematografskom svemiru.

Moon Knight premijerno stiže na Disney Plus platformu već 30. ožujka. Naslovi epizoda su redom: Disassociation, Lost My Temper, Above the Law, Blood Moon, Darkest Night i Spector (Shake it Up). A znate što je još zanimljivo, to da je Hangar 7 kupio prava i samo što nije pripremio strip Moon Knight od Jeffa Lemirea, pa ćete se moći upoznati i s originalinim medijem iz kojeg je ovaj titularni antiheroj potekao. Također nije na odmet spomenuti ni da su prve rekacije na seriju iznimno pozitivne.

Check Also

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics