Moon Knight: novi promo za Marvelovu seriju

Još vrlo malo nas dijeli do premijere Marvelove superherojske igrane serije Moon Knight, ali ako kao i mi ne možete dočekati prvu epizodu onda će vam pomoći ovaj novi teaser. U teaseru naslovljenom Choice smo dobili pristojnu količinu do sada neprikazanog materijala, a najzanimljiviji kadrovi su oni koji prikazuju okršaj između Moon Knighta i neobičnog (za sada neidentificiranog) stvorenja. Ostaje za vidjeti da li će ovaj okršaj biti samo jedna avantura od mnogih u šest epizoda serije ili će ova stvorenja biti jako bitan dio priče. Kako god bilo hype je sve izraženiji, a pretpostavka je s obzirom na skorašnji datum premijere da je ovo zadnji promo koji ćemo dobiti.

Serija prati Stevena Granta, prodavača u trgovini blage naravi, kojeg muče nesvjestice i sjećanja na drugi život. Steven otkriva da ima disocijativni poremećaj identiteta i da dijeli tijelo s plaćenikom Marcom Spectorom. Dok se Stevenovi/Marcovi neprijatelji približavaju, oni moraju navigirati svojim kompleksnim identitetima dok se nalaze usred smrtonosnog rata između moćnih bogova Egipta.

Glavne uloge tumače Oscar Isaac kao Marc Spector a.k.a Moon Knight i Ethan Hawke kao glavni antagonist. Uz njih u značajnim ulogama ćemo gledati Gasparda Ulliela kao Antona Mogarta a.k.a Midnight Mana i May Calamawy za koju još ne znamo koju će točno ulogu tumačiti.

Tvorac serije je Jeremy Slater (The Umbrella Academy) koji je također i glavni scenarist. Redatelji su Mohamed Diab (Clash) te Justin Benson i Aaron Moorhead (Resolution, Spring, V/H/S: Viral, The Endless, Synchronic). Producenti su Kevin Feige, Tommy Turtle i Jeremy Slater.

Lik Moon Knighta su kreirali Doug Moench i Don Perlin, koji se prvi put pojavljuje u strpu Werewolf by Night #32, iz 1975. godine. Moon Knight se do danas nikada nije pojavio u igranoj seriji ili filmu, a nadolazeća Disneyjeva serija bi trebala omogućiti liku da se pridruži Marvelovom kinematografskom svemiru.

Moon Knight premijerno stiže na Disney Plus platformu već 30. ožujka. Naslovi epizoda su redom: Disassociation, Lost My Temper, Above the Law, Blood Moon, Darkest Night i Spector (Shake it Up). A znate što je još zanimljivo, to da je Hangar 7 kupio prava i samo što nije pripremio strip Moon Knight od Jeffa Lemirea, pa ćete se moći upoznati i s originalinim medijem iz kojeg je ovaj titularni antiheroj potekao. Također nije na odmet spomenuti ni da su prve rekacije na seriju iznimno pozitivne.

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics