Momoa je otkrio da se Ben Affleck vraća kao Batman za film Aquaman 2!

Aquaman and the Lost Kingdom u kina stiže 17. ožujka 2023. godine. A osim titularnog junaka kojeg tumači Jason Mamoa, otkriveno je kako ćemo u DC-jevom filmu gledati i Bena Afflecka kao Brucea Waynea/Batmana. Informaciju je preko društvenih mreža podijelio Mamoa, sa slikom sebe i Afflecka na setu filma. Ispod slike Mamoa je izrazio svoje uzbuđenje radi ponovnog ujedinjenja sa svojim kolegom iz Lige pravde. Što se nas tiče i nama je drago što ćemo još jednom imati priliku gledati Afflecka kao Batmana, iako u ovom trenutku ne znamo kako će točno biti uključen u film.

Na žalost konkretni detalji radnje filma Aquaman and the Lost Kingdom još uvijek nisu poznati. Ono što znamo je da ćemo uz titularnog junaka i očito u nekoj manjoj mjeri Batmana, gledati i Amber Heard kao Meru, Patricka Wilsona kao Ocean Mastera, Dolpha Lundgrena kao kralja Nereusa, Temueru Morrisona kao Toma Curryja, Yahyu Abdula-Mateena kao Black Mantu i Piloua Asbæka u za sada nepoznatoj ulozi. Redatelj je doduše svojevremeno otkrio sljedeće: “Aquaman 2 je jako inspiriran [filmom] Planet of the Vampires. Možete dječaka izvaditi iz horora, ali nikad ne možete izvaditi horor iz dječaka.”

Redatelj filma je James Wan, prema scenariju kojeg potpisuje David Leslie Johnson-McGoldrick.

Affleck je 2019. godine najavio svoje povlačenje iz uloge Batmana, te je otvoreno govorio o osobnim i profesionalnim sukobima koje je za njega nosila ta uloga. Stoga nas je svojedobno iznenadila informacija da ćemo Afflecka ipak gledati u filmu The Flash, koji je planiran za 2023. godinu. I iako smo mislili da će upravo to predstavljati finalnu ulogu Afflecka kao Batmana očito smo se prevarili jer sada je potvrđeno da ćemo ga gledati još jednom u nadolazećem nastavku Aquamana.

Aquaman 2

Check Also

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Star Trek: Starfleet Academy, glavnu ulogu u seriji tumačit će Holly Hunter

Star Trek: Starfleet Academy, četvrta igrana serija i šesta koju producira Secret Hideout Alexa Kurtzmana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics