Moana i Maui se vraćaju u prvom traileru za animirani film Moana 2!

Disney je objavio prvi teaser trailer i friški poster za nastavak animiranog filma Moana iliti Vaiana. Originalni film u kina je stigao krajem 2016. i vrlo brzo postao hit. Nastavak priče je bio dugo u planu, samo što je inicijalno bio zamišljen u vidu animirane serije da bi početkom ove godine došlo do promjene formata u dugometražni animirani film. Razlog navodno leži u tome što je do tada viđeno oduševilo Boba Igera, jednog od generalnih direktora u Disneyu i njegov tim, koji su smatrali kako to zaslužuje biti prikazano na velikim ekranima.

Film vodi gledatelje na novo putovanje s Moanom, Mauijem i potpuno novom posadom neobičnih moreplovaca. Nakon što je primila neočekivani poziv od svojih predaka, Moana mora otputovati u daleka mora Oceanije i u opasne, davno izgubljene vode radi pustolovine drugačije od svega s čime se do sada suočila.

Moanu 2 napisao je i režirao David Derrick Jr. Za razliku od prvog filma, za čiju je glazbu bio zadužen Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Encanto) uz Opetaia Foaʻi i Marka Mancinu, za nastavak su glazbu komponirali Abigail Barlow i Emily Bear, Foaʻi i Mancina. Dwayne “The Rock” Johnson i Auliʻi Cravalho ponovo posuđuju svoje glasove likovima Mauija i Moane.

Moana 2 u kina stiže 27. studenog, a paralelno s nastavkom radi se igrana inačica originalnog filma u kojoj bi Johnson trebao tumačiti lik Mauija. Igrani film bi na velika platna trebao stići u ljeto 2025. godine.

Moana 2

Check Also

Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za …

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics