Ming-Na Wen i Esai Morales pridružili su se glumačkoj postavi SF trilera Persephone

Dvoje novih glumačkih imena se pridružilo nadolazećem SF trileru Persephone redatelja Jeffreyja Morrisa. Tako ćemo sada uz Briannu Hildebrand (Deadpool) u glavnim ulogama gledati i Ming-Na Wen (The Book of Boba Fett) te Esaija Moralesa (Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part One). Film je dugometražni prvijenac Jeffreyja Morrisa koji je prije toga režirao dva kratka filma Parallel Man: Infinite Pursuit i Oceanus: Act One koji su dostupni za gledanje na žanrovskoj streaming usluzi Gunpowder & Sky, Dust.

Scenarij za film potpisuje Morris koji je zajedno s autorom Kevinom J. Andersonom (Prelude to Dune) napisao i popratni roman. Anderson je također i jedan od izvršnih producenata na projektu. Ostali izvršni producenti su Cassian Elwes (Dallas Buyers Club) i Jere Hausfater (Robots), dok producente čine Anne Marie Gillen (Fried Green Tomatoes), Jorge Heredia (Que Pasa Miami?) te Jane Fleming i Mark Ordesky (The Quest).

Radnja prati izbjeglice s umiruće zemlje, koji putuju na ogromnom svemirskom brodu zvanom Odyssey. Njihovo odredište je Proxima b, planet koji kruži oko najbliže zvijezde. Kada je posada poslana da popravi štit dizajniran da zaštiti njihovu koloniju od smrtonosnih sunčevih baklji, kvar računala uzrokuje da se sruše na vanzemaljski planet. Posada tada otkriva da oni možda nisu jedini ‘život’ na tom neprijateljski nastojenom svijetu. Razotkriva se misterij koji ne samo da može poremetiti njihovu misiju, već i spriječiti koloniste da ikada kroče na planet.

“Izuzetno sam počašćen i uzbuđen što radim s ovom nevjerojatnom glumačkom postavom i ekipom kako bismo ostvarili jedinstvenu viziju budućnosti. Kroz našu suradnju, cilj je stvoriti osjećaj realizma i istraživanja koji je daleko iznad tipične znanstvenofantastične svemirske avanture.” – izjavio je Morris.

“Od mog prvog razgovora sa scenaristom/redateljem Jeffreyjem Morrisom znao sam da imamo posebnu konekciju. On je već napisao izvrstan SF scenarij, a naše ga je brainstormanje još više oživjelo. Persephone je pun nevjerojatnih ideja i volim što sam dio toga.” – dodao je Anderson.

Check Also

Outer Range: trailer za 2. sezonu serije izaziva putovanjem kroz vrijeme

Prime Video objavio je prvi službeni trailer i poster za drugu sezonu SF mystery serije …

Prvi pogled na antologijsku SF seriju A Thousand Suns

Pred vratima je uzbudljiva, originalna web SF serija A Thousand Suns čiji prvi teaser trailer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics