Mimic: stiže nam reboot u vidu tv serije!

Da li je ovo dobra vijest ili ne, to ocjenite sami, no u bilo kojem slučaju Miramax Television je netom objavio kako rade na rebootu kultnog horora Mimic kojeg je režirao Guillermo del Toro. Ovaj puta riječ je o seriji, koju će producirati Paul W. S. Anderson, sa svojim dugogodišnjim partnerom Jeremyjem Boltom (Resident Evil, Event Horizon). Jim Danger Gray (Orange Is the New Black, Hannibal) će biti scenarist, showrunner i izvršni producent. Također za sada stoji da bi Paul W. S. Anderson mogao potencijalno i režirati pilot serije.

Ovo je za sada jedan od najvećih projekata na Miramax TV-u otkada je Marc Helwig imenovan šefom u svibnju, kada je dao do znanja da je istraživanje Miramaxove filmske knjižnice za TV projekte “jedan važan dio” njegove strategije.

“Miramax TV ne može biti više oduševljen nego što jest radi suradnje s Paulom Andersonom, Jeremyjem Boltom i Jimom Dangerom Greyjom na Mimicu. Paul je jedan od vodećih filmskih stvaratelja svoje generacije u svijetu znanstvene fantastike, i mi smo uzbuđeni što ćemo na televiziju donijeti odvažan novi pogled na ovaj klasični naslov koji će prisiliti vašu kožu da se naježi, pošteno vas uplašiti i natjerati da govorite o ovim čudnim vremenima u kojima se svi nalazimo. Nisam se mogao sjetiti boljeg pisca koji bi oživio ovaj svijet od Jima Dangera Grayja, čijem se radu već dugo divim.”- izjavio je Helwig.

Originalni film iz 1997. godine, temeljen je na kratkoj priči Donalda A. Wollheima, i prati skupinu ljudi koji otkriju zastrašujuće vrste insekata koji su se razvili do zapanjujuće veličine, sa sposobnošću oponašanja ljudskih bića kako bi ih namamili i proždrli. To je jeziv film, što još više naglašava del Torov specifični vizualni stil i poprilično intenzivno nasilje.

“Svijet insekata je nešto s čim sam jako dugo bio fasciniran”, izjavio je Anderson. “Toliko snage i organizacije tako sitnih stvorenja koja su postojala mnogo prije ljudske vrste i koja će opstat dugo nakon naše propasti. Uzbudljiv je to svijet, u koji jedva čekam uskočiti, pogotovo s tako sjajnim partnerima kao što su Jim i Miramax.”

Check Also

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

House of the Dragon: 2. sezona će imati manji broj epizoda nego prva

Otkriven je broj epizoda druge sezone HBO-ove fantasy serije House of the Dragon iliti Zmajeve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics