Midnight Mass: prvi trailer za novu Netflixovu i Flanaganovu horor seriju!

Netflix i Mike Flanagan (The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor) pripremili su još jedan horor serijal – Midnight Mass. Snimanje serije je završeno još u prosincu prošle godine, a sada smo konačno dobili i prvi teaser trailer koji je otkrio da serija na Netflix stiže 24. rujna. Riječ je o limitiranoj horor seriji od ukupno sedam epizoda. Redatelj serije je Mike Flanagan koji je ujedno i izvršni producent zajedno s Trevorom Macyjem.

Priča je to o maloj, izoliranoj otočnoj zajednici čije se postojeće podjele pojačavaju povratkom osramoćenog mladića i dolaskom karizmatičnog svećenika. Kad se pojavljivanje oca Pavla na otoku Crockett poklopi s neobjašnjivim i naizgled čudesnim događajima, obnovljeni vjerski žar obuzima zajednicu – no imaju li ta čuda svoju cijenu?

“Na otoku Crockett na djelu su mračne sile. Neke od njih su nadnaravne, ali najstrašnije su rođene iz ljudske prirode. Mrak koji pokreće ovu priču na žalost nije teško vidjeti i u našem svijetu. Ali ova serija govori i o nečem drugom… samoj vjeri. Jednoj od velikih misterija ljudske prirode. Da čak i u tami, i to onoj najgoroj, u nedostatku svjetla – i nade – pjevamo. Nadam se da ćete uživati ​​u našoj pjesmi.” – Mike Flanagan.

Glavne uloge tumače Zach Gilford, Hamish Linklater, Kate Siegel, Rahul Abburi, Crystal Balint, Matt Biedel, Alex Essoe, Annarah Cymone, Annabeth Gish, Rahul Kohli, Kristin Lehman, Robert Longstreet, Igby Rigney, Samantha Sloyan, Henry Thomas i Michael Trucco.

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

Prvi trailer za film Indiana Jones and the Dial of Destiny!

Disney i Lucasfilm su konačno objavili prvi teaser trailer za peti nastavak Indiane Jonesa koji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics