Midnight Mass: prvi trailer za novu Netflixovu i Flanaganovu horor seriju!

Netflix i Mike Flanagan (The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor) pripremili su još jedan horor serijal – Midnight Mass. Snimanje serije je završeno još u prosincu prošle godine, a sada smo konačno dobili i prvi teaser trailer koji je otkrio da serija na Netflix stiže 24. rujna. Riječ je o limitiranoj horor seriji od ukupno sedam epizoda. Redatelj serije je Mike Flanagan koji je ujedno i izvršni producent zajedno s Trevorom Macyjem.

Priča je to o maloj, izoliranoj otočnoj zajednici čije se postojeće podjele pojačavaju povratkom osramoćenog mladića i dolaskom karizmatičnog svećenika. Kad se pojavljivanje oca Pavla na otoku Crockett poklopi s neobjašnjivim i naizgled čudesnim događajima, obnovljeni vjerski žar obuzima zajednicu – no imaju li ta čuda svoju cijenu?

“Na otoku Crockett na djelu su mračne sile. Neke od njih su nadnaravne, ali najstrašnije su rođene iz ljudske prirode. Mrak koji pokreće ovu priču na žalost nije teško vidjeti i u našem svijetu. Ali ova serija govori i o nečem drugom… samoj vjeri. Jednoj od velikih misterija ljudske prirode. Da čak i u tami, i to onoj najgoroj, u nedostatku svjetla – i nade – pjevamo. Nadam se da ćete uživati ​​u našoj pjesmi.” – Mike Flanagan.

Glavne uloge tumače Zach Gilford, Hamish Linklater, Kate Siegel, Rahul Abburi, Crystal Balint, Matt Biedel, Alex Essoe, Annarah Cymone, Annabeth Gish, Rahul Kohli, Kristin Lehman, Robert Longstreet, Igby Rigney, Samantha Sloyan, Henry Thomas i Michael Trucco.

Check Also

The Lord of the Rings: Amazonova prikvel serija je dobila službeni naslov!

Amazon Studios je konačno otkrio puni naslov nadolazeće prikvel serije The Lord of the Rings …

Prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth

Showtime je objavio prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics