Michael Sheen i David Tennant u videu Good Omens: Lockdown

Otkačeni fantasy roman Good Omens (Dobri predznaci) danas slavi 30. godišnjicu svog originalnog objavljivanja. Da takva okrugla obljetnica ne bi prošla nezapaženo pobrinuli su su Neil Gaiman, David Tennant, Michael Sheen, ali i ostala ekipa koja nam je pripremila divni prigodni video – Good Omens: Lockdown, koji kao glavnu temu ima trenutnu pandemiju. Roman ste vjerojatno čitali, a ako ste pogledali i njegovu fantastičnu Amazonovu/BBC-jevu adaptaciju onda ne bi smjeli propustiti ni ovaj kratki video. Jedina mana mu je što prekratko traje, i možda što ne možemo vidjeti glavne aktere nego ih samo slušati, ali s obzirom na temu socijalnog distanciranja, i stvarnog stanja s pandemijom potpuno je jasno što nemamo nove kadrove s fantastičnim likovima demona Crowleyja (Tennant) i njegovog najboljeg prijatelja anđela Aziraphalea (Sheen). No sigurni smo da si ih zato možete zorno dočarati u svojoj mašti, dok slušate njihovu konverzaciju. Scenarij za video je napisao sam Gaiman, a redatelj je Douglas Mackinnon (Sherlock, Good Omens).

Aziraphale se uhvatio pečenja kolača i kruha 😉 Distanciranje mu nije uopće teško palo. Pitamo se zašto nas to ne čudi. Dok Crowley ozbiljno razmišlja da prespava ostatak pandemije jer mu je užasno dosadno. Ako i vama nedostaju ovi fantastični likovi onda imamo jednu odličnu vijest, nema dugo da je Hangar 7 najavio izlazak scenarija za Dobre predznake. Scenarij je već preveden što znači da nećete čekati dugo na priliku da zagrizete u njega. No gricnuti možete čak i odmah, čisto da vidite što vas čeka jer je Hangar 7 na svojim službenim stranicama objavio uvod i prvih nekoliko scena pa se bacite na čitanje! “Ima tajni u ovoj knjizi, i ima spojlera na kraju, čak i za one koji su pročitali roman.” – Neil Gaiman.

Good Omens

Good Omens

Good Omens

Good Omens

Check Also

Zavirite iza kulisa Netflixove adaptacije stripa Slumberland!

Prvi pogled na Slumberland, Netflixov nadolazeći visokobudžetni fantasy film redatelja Francisa Lawrencea, poznatog po radu …

Novi Star Trek film stiže 2023. godine!

Ovaj tjedan ima više nego pristojna količina novosti iz Star Trek svemira. Saznali smo da …

Web Statistics