Michael Myers se vraća u prvom teaseru za Halloween Kills!

Stiglo nam je jedno iznenađenje za Noć vještica, u sklopu virtualnog eventa BlumFest Blumhouse je objavio prvi teaser za Halloween Kills, nastavak filma Halloween iz 2018. godine. Taj prethodni film je direktni nastavak originalne Noći vještica Johna Carpentera koji je odustao od twista “Michael Myers je Laurien brat” i umjesto toga ponudio sjajnu priču o osveti gdje se Laurie Strode suočava sa svojim strahom od maskiranog ubojice koji je proganja nekoliko desetljeća. Film je bio hit i na kino blagajnama je zaradio 250 milijuna dolara, na uloženih svega 15 milijuna, stoga nastavak doista ne treba čuditi svojom pojavom.

U nadolazećem nastavku, bolnica Haddonfield će se vratit u novi kanon s Anthonyjem Michaelom Hallom koji će tumačiti Tommyja Doylea. On se prvi put pojavio kao dijete u originalnom filmu Halloween, odnosno kao jedno od djece koje je čuvala Laurie Strode (Jamie Lee Curtis). No odraslu verziju tog lika smo već imali prilike gledati u filmu The Curse of Michael Myers, a tamo ga je tumačio Paul Rudd. Novi svemir, međutim, ignorira te nastavke, kako smo i ranije već objasnili.

Nancy Stephens se također vraća za potrebe filma Halloween Kills kao medicinska sestra Marion, zajedno s Robertom Longstreetom kao Lonnijem Elamom (mladi nasilnik u originalnom filmu) i Kyle Richards kao Lindsey Wallace, reprizirajući svoju ulogu iz originala iz 1978. I naravno tu je i Nick Castle kao Michael Myers.

John Carpenter će se pobrinuti za muzičku podlogu. David Gordon Green se vraća kao redatelj, a ujedno i potpisuje scenarij zajedno s Dannyjem McBrideom (The Righteous Gemstones) i Scottom Teemsom.

Halloween Kills u kina stiže 15. listopada 2021. godine.

Check Also

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Star Trek: Starfleet Academy, glavnu ulogu u seriji tumačit će Holly Hunter

Star Trek: Starfleet Academy, četvrta igrana serija i šesta koju producira Secret Hideout Alexa Kurtzmana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics