Men in Black: International, prvi pogled na nove vanzemaljce

Na samom kraju prošle godine Sony Pictures je objavio prvi trailer za Men in Black: International, soft reboot popularne frašize MIB/Ljudi u crnom, gdje se glavnim ulogama nalaze Chris Hemsworth i Tessa Thompson.

Trailer nam je otkrio da je Thompson agent M, novakinja u redovima tajne agencije za nadzor vanzemaljaca, te joj je kao i Smithu u prvom filmu predstavljena stvarnost u kojoj postoje vanzemaljci, te da žive na Zemlji, samo što se pritom vješto kamufliraju. Hemsworth tumači najboljeg od najboljih što agencija ima za ponuditi, on je agent H i ujedno novi partner agenta M.

Prema najnovijim informacijama dvoje agenta će se naći u borbi protiv neprijatelja unutar same organizacije. Katalizator filma je ubojstvo vanzemaljskog predstavnika vlade, pa agenti H i M imaju zadatak uloviti ubojicu i otkriti krticu u njihovoj organizaciji koja je pomogla u izvođenju atentata.

Liam Neeson tumači šefa londonskog ureda agencije, dok se Emma Thompson vraća u ulozi šefa organizacije kao agent O. Ostale veće uloge tumače Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois i Larry Bourgeois.

Saznali smo da novi film ne ignorira postojanje likova koje su tumačili Will Smith i Tommy Lee Jones. “Ušli smo u projekt svijesni duboke povezanosti fanova s Willom i Tommyjem. Mi ih ne zamjenjujemo, nego jednostavno dodajemo u njihov tim.” – izjavio je producent filma E. Bennett Walsh. S tim novim saznanjem postavlja se pitanje da li ćemo možda “stari” famozni duo vidjeti u cameo ulogama?

Također film će imati pristojnu količinu novih vrsta vanzemaljaca, čiji se detalji još uvijek većinom drže u tajnosti poput onih za vanzemaljskog “sidekicka” Pawny (Kumail Nanjiani) ili troruke Rize (Rebecca Ferguson).

Režiser filma je F. Gary Gray (The Fate of the Furious, Straight Outta Compton), a scenarij potpisuju Art Marcum i Matt Holloway (Iron Man). Izvršni producenti su Barry Sonnenfeld koji je režirao prva tri filma i Steven Spielberg.

Men in Black: International u kina stiže 14. lipnja 2019. godine.

Men in Black: International

Men in Black: International

Men in Black: International

Men in Black: International

Men in Black: International

Men in Black: International

Men in Black: International

Men in Black: International

Men in Black: International

Check Also

Sunny: prvi trailer za Appleovu crnohumornu SF triler seriju

Apple TV Plus objavio je prvi, intrigantan trailer za njihovu nadolazeću crnohumornu SF triler seriju …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics