Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. – nove fotke i poster za 6. sezonu

ABC je objavio novi poster za šestu sezonu serije Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., koji je otkrio da je datum premijere 10. svibnja. Osim toga objavljene su fotografije i detalji vezani uz nove likove.

Ekskluzivne fotografije otkrivaju čak tri nova lika:

Karolina Wydra (True Blood, Twin Peaks: The Return) kao Izel, plaćenik iz druge galaksije koja udružuje snage s timom S.H.I.E.L.D.-a kako bi preživjela opasnosti svemira.
Christopher James Baker (Ozark, True Detective) kao Malachi, misteriozni ubojica s udaljene planete.
Barry Shabaka Henley (Bosch, Flashforward) kao dr. Marcus Benson, briljantni profesor regrutiran kako bi svojm znanjem pomogao timu S.H.I.E.L.D.-a.

Prva epizoda šeste sezone nosi naslov “Missing Pieces“. Režiju potpisuje Clark Gregg. Razbacani po galaksiji, tim S.H.I.E.L.D.-a pokušava naći svoj put nakon gubitka Coulsona. Moraju se pomiriti s tim da savijanje zakona svemira i vremena možda je spasilo planet, ali nije moglo pomoći Fitzu niti njihovom bivšem direktoru.

Glavne uloge tumače Clark Gregg kao agent Phil Coulson, Ming-Na Wen kao agentica Melinda May, Chloe Bennet kao Daisy Johnson, Iain De Caestecker kao agent Leo Fitz, Elizabeth Henstridge kao agentica Jemma Simmons, Henry Simmons kao agent Alphonso “Mack” MacKenzie, Natalia Cordova-Buckley kao Elena “Yo-Yo” Rodriguez, John Hannah kao Holden Radcliffe, Adrianne Palicki kao Bobbi Morse, Brett Dalton kao Grant Ward, Luke Mitchell kao Lincoln Campbell i Nick Blood kao Lance Hunter.

Clark Gregg se vraća i u šestoj sezoni, što je vidljivo iz postera, ali ovaj puta će tumačiti drugi lik, iako se možda tako ne čini na prvu.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Check Also

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics