Marvel razvija film Kapetan Amerika 4!

Marvel Studios nastavlja priču kapetana Amerike! Svega par sati nakon posljednje epizode serije The Falcon and The Winter Soldier izašla je vijest kako se kapetan Amerika vraća na velike ekrane. Na četvrtom filmu franšize već radi Malcolm Spellman koji je između ostalog zadužen za scenarij zajedno s Dalanom Mussonom. Obojica su radili na seriji The Falcon and The Winter Soldier, gdje je Malcolm Spellman bio tvorac, showrunner i glavni scenarist dok je Dalan Musson također bio jedan od scenarista. Za sada nije poznato tko će biti redatelj filma Kapetan Amerika 4, no zna se da će se radnja odvijati nakon događaja serije The Falcon and The Winter Soldier.

THR navodi kako će u fokusu filma najvjerojatnije biti Anthony Mackie, koji je do sada tumačio Sama Wilsona/Falcona u Marvelovom kinematografskom svemiru. Falcon trenutno nosi štit kapetana Amerike, pa je to najlogičniji zaključak. Također se očekuje kako će se u filmu pojaviti i Sebastian Stan kao Bucky Barnes/The Winter Soldier.

Spellman je svojedobno izazivao fanove s informacijom kako će se serija u budućnosti izravno povezati s više Marvelovih projekata. Dapače činilo se da je posljednja epizoda od petka jasno zadirkivala povratak Sama i Buckyja, i to sa novim naslovom serije Captain America and the Winter Soldier.

Serija The Falcon and The Winter Soldier je bila veliki hit za Disney Plus i brzo je postala najjačom premijerom za streaming platformu. Ostaje za vidjeti kako će događaji u seriji utjecati na još uvijek nenaslovljeni film Kapetan Amerika 4, ali finale je ostavilo nekoliko nerazriješenih niti, pa prostora ima više nego dovoljno.

No treba uzeti u obzir kako je Deadline prenio vijest da Chris Evans također pregovara o povratku u Marvelov kinematografski svemir kao Steve Rogers, ali u zasebnom projektu. Navode da bi se Evans vjerojatno pojavio “u barem jednom Marvelovom uradku, s potencijalom za drugi film” te da je Kapetan Amerika 4 s fokusom na Mackieja odvojeni projekt.

Check Also

Novi, prekrasni trailer za HBO-ovu animiranu seriju Scavengers Reign!

HBO Max nedavno je objavio novi, prekrasni teaser trailer za animiranu seriju za odrasle Scavengers …

SF serija Beacon 23 ima novi dom i datum premijere!

SF serija Beacon 23 imala je težak put do malih ekrana. Inicijalno je naručena 2020. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics