Marvel je pomaknuo datume izlaska za nekoliko TV serija!

Marvel Studios je napravio neke promjene u rasporedu vezane uz njegove TV serije. Taj potez dolazi usred štrajka u Hollywoodu, kao i općeg povlačenja Disneyja. Nema dugo da smo objavili listu pod naslovom – Najočekivanije igrane žanrovske serije u ostatku 2023. godine! Da smo još malo pričekali onda bi jednu od tih serija morali maknuti s te liste, jer se više ne očekuje u ovoj godini, nego idućoj. Riječ je o seriji Echo, spin-offu serije Hawkeye, koja je inicijalno trebala stići 29. studenog, ali joj je dolazak na Disney Plus platformu pomaknut na siječanj 2024. Da, znamo, nije baš neki značajni pomak premijere, ali ipak je to iduća godina. U seriji glumi Alaqua Cox kao nekadašnja šefica kriminalne organizacije koja se vraća u svoj rodni grad u Oklahomi kako bi se ‘pomirila’ sa svojom prošlošću. Serija Echo u fokusu ima lik koji je gluh i indijanskog podrijetla, a u njoj će se pojaviti kako Daredevil, tako i zloglasni Kingpin.

Druga sezona Emmyjem nagrađene animirane serije What If…? debitirat će oko Božića, iako treba napomenuti da serija nije povezana s blagdanskom tematikom. Poput istoimenog stripa na kojem se temelji, What If…? je antologijska serija koja se bavi ključnim trenucima u Marvelovom kinematografskom svemiru i kako bi oni izgledali u različitim vremenskim okvirima. Jeffrey Wright se vraća kao the Watcher, vanzemaljski pripovjedač. Serija je bila predviđena za dolazak na Disney Plus plaformu ranije ove godine, ali ćemo se na kraju ipak morati strpiti do prosinca.

Zatim je tu X-Men ’97, animirana serija koja djeluje kao duhovni i tonski nastavak serije iz 1990-ih koja se emitirala na Foxu. Serija, koja je prvi put najavljena 2021., i prvotno bila isplanirana za premijeru u jesen 2023., sada će biti premijerno prikazana početkom 2024. Oni koji su je imali prilike pogledati je opisuju kao retro i ljubavno pismo originalu.

Spin-off serijala WandaVision, s Kathryn Hahn u glavnoj ulozi, prvotno je najavljen za zimu 2023. da bi bio pomaknut sve do rane jeseni 2024., gdje će poslužiti kao uvod u Noć vještica. Prigodno, ali do tada ćemo se načekati. Serija je kompletno snimljena prije štrajka, kada je nosila naslov Agatha: House of Harkness, zatim Agatha: Coven of Chaos prije nego li je dobila svoje trenutno ime – Agatha: Darkhold Diaries.

Ironheart, serija fokusirana na genijalnu izumiteljicu Riri Williams (Dominique Thorne) prvi put predstavljenu u filmu Black Panther: Wakanda Forever, trebala je stići ove jeseni, ali to više nije slučaj, a kada će, to i dalje ne znamo. Slična je situacija i s vrlo iščekivanom serijom Daredevil: Born Again koja je inicijalno trebala izaći u proljeće 2024., a sada više ne znamo kada će točno stići. Ovdje je riječ o rebootu, a ne o nastavku serije, koji će imati za sada potvrđenih 18 epizoda, gdje će glavni negativac biti Kingpin.

Sva sreća pa nam Lokija nisu dirali, pa druga sezona i dalje stiže po originalnom rasporedu, odnosno 06. listopada. Valjda kako bi to potvrdio, Marvel je objavio i friški teaser trailer za nadolazeću sezonu, ispod kojeg u opisu jednostavno stoji sljedeće: Prošlost. Sadašnjost. Budućnost.

Check Also

Novi trailer i poster za film Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je nedavno objavio novi trailer i poster za Beetlejuice Beetlejuice (Bubimir Bubimir), originalno …

The Terror: Devil in Silver, Dan Stevens tumačit će glavnu ulogu!

Antologijska horor serija The Terror vraća se na AMC s trećom sezonom, koja nosi naslov …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics