Marvel je objavio službene fotke za drugu sezonu serije “Daredevil” – Punisher i Elektra su stigli u Hell’s Kitchen

 

29122015_daredevil_01

Iako je novi broj Entertainment Weeklyja ponudio brojne zanimljivosti vezane uz film “Doctor Strange”, našlo se mjesta za novosti, ali i fotografije za nadolazeću drugu sezonu fantastične serije “Daredevil“. Nama naprosto nova sezona ne može doći dovoljno brzo, a još čak i ne znamo kada nas Netflix planira usrećiti.

Prva fotka inspirirana je sa scenom iz Ennisovog “The Punisher: Welcome Back Frank” stripovskog serijala. Punisher je prikazan kako s pištoljem stoji povrh Daredevila, koji je zavezan lancima. Jon Bernthal tumači Franka Castlea a.k.a. Punishera, iliti kontroverznog antiheroja. Kao što fanovi stripa već znaju Castle je bivši specijalac s tragičnom prošlošću koji postaje osvetnikom. U suštini ima isti plan kao i Matt Murdock (Charlie Cox), samo što koristi pištolje umjesto premlaćivanja i jednostavno ubija svakog kriminalca kojeg uspije pronaći. Da li je heroj ili zlikovac, to je zapravo otvoreno za interpretaciju, a u prvim epizodama sasvim će sigurno većina gledatelja podržavati njegove tehnike.

Prva sezona serije je bila poprilično čedna, ali u drugoj sezoni nas očekuje prilično zagrijana situacija (čemu djelomično u prilog govore i naredne dvije fotke). Matt će postati puno bliži s Karen (Deborah Ann Woll), a tada će se u gradu pojaviti i njegova nekadašnja djevojka. Da, da, riječ je o famoznoj Elektri (Elodie Yung) koja uvodi novog antiheroja u ovaj više nego interesantni miks. Važno je napomenuti da Elektra neće biti nimalo biti poput one koju je utjelovila Jennifer Garner na velikom ekranu.

Najavljeno je i da će serija imati brži tempo i da će biti doslovce manje mračna. Prva sezona je imala neke prostorije toliko mračne da su fanovi naprosto morali škiljiti da bi nešto razaznali.

29122015_daredevil_02

29122015_daredevil_03

Check Also

Deadpool 3: sve što je poznato o filmu u kojem nas očekuje povratak Wolverinea!

Ryan Reynolds, zvijezda otkačene superherojske franšize, šokirao je objavom da će se u Deadpoolu 3 …

The Last of Us: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju!

HBO je konačno objavio prvi trailer za adaptaciju jedne od najboljih i najprodavanijih videoigara The …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics