Marvel je objavio prvi trailer za film Eternals

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za superherojski film Eternals redateljice Chloé Zhao (Nomadland). Film se temelji na istoimenom Marvelovom strip serijalu Jacka Kirbyja. U epskoj priči, kroz radnju koja se odvija tisućama godina, u fokusu je skupina gotovo besmrtnih junaka prisiljenih da izađu iz sjene kako bi se ujedinili protiv najstarijeg neprijatelja čovječanstva, The Deviantsa. Scenarij potpisuju Matthew K. Firpo i Ryan Firpo.

Trailer započinje dolaskom titularnih junaka na Zemlju, gdje su tijekom godina vodili i učili njezine stanovnike da razvijaju ljudsku civilizaciju. Također zadirkuje dinamikom i timskim radom između moćnog besmrtnog tima, otkriva njihove supermoći, te daje mali uvid u odnos između Sersi i Ikarisa. Sudeći prema humorističnim kadrovima na samom kraju trailera u kojem Lia/Sprite postavlja pitanje tko će voditi Osvetnike sada kada više nema Kapetana Rogersa i Iron Mana, vjerojatno ćemo dobiti dosta zanimljivih poveznica s ostalim već poznatim događajima iz Marvelovog kinematografskog svemira.

Glavnu glumačku ekipu čine Richard Madden kao svemogući Ikaris; Gemma Chan kao Sersi, moćna čarobnica koja voli ljudski rod; Kumail Nanjiani kao Kingo s kozmičkom supermoći; Lauren Ridloff kao superbrza Makkari; Brian Tyree Henry kao inteligentni izumitelj Phastos; Salma Hayek kao Ajak, vrlo mudra duhovna vođa; Lia McHugh kao Sprite, zauvijek mlada stara duša; Don Lee kao moćni Gilgamesh; Barry Keoghan kao samotanjak Druig i Angelina Jolie kao opaka ratnica Thena. Kit Harington tumači Danea Whitmana aka the Black Knighta.

Eternals u kina stiže 05. studenog.

Eternals

Check Also

Fallout: otkriven je sinopsis i galerija fotki za Amazonovu adaptaciju

Prvi pogled na Amazonovu seriju Fallout smo tehnički dobili još prošle godine kada je objavljena …

Beetlejuice 2: Willem Dafoe otkrio je detalje o svojoj ulozi u filmu!

Bubimir, Bubimir, Bubimir! Svi ste već vjerojatno čuli da stiže Beetlejuice 2 iliti Bubimir 2. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics