Manifest: prvi teaser i poster za finalnu sezonu serije!

Prošle godine Netflix je odlučio spasiti seriju Manifest od prisilnog prizemljenja pa joj je ponudio dom i osigurao završetak s četvrtom sezonom. Točno godinu dana od te najave streaming platforma je prigodno objavila da će finalna sezona serije stići u studenom, što je popraćeno s prvim službenim teaserom i posterom. Potvrđeno je kako će nadolazeća sezona biti podijeljena u dva dijela od deset epizoda. Prvi dio sezone na Netflix stiže 04. studenog.

Dvije godine nakon što je brutalno ubojstvo Grace preokrenulo njihove živote, obitelj Stone je u rasulu dok shrvani Ben nastavlja oplakivati ​​svoju ženu i tražiti svoju otetu kćer, Eden. Obuzet svojom tugom, Ben je odstupio od svoje uloge suzapovjednika čamca za spašavanje, ostavljajući Michaelu da sama upravlja njime, što je gotovo nemoguć podvig jer svaki pokret putnika sada nadzire državni registar. Kako se datum smrti približava, a putnici očajnički traže put do preživljavanja, misteriozni putnik stiže s paketom za Cala koji mijenja sve što znaju o letu 828 i pokazat će se ključnim za otključavanjem mnogih odgovora…

Tvorac serije, showrunner i izvršni producent je Jeff Rake (The Mysteries of Laura). Ostali izvršni producenti su Jack Rapke, Jackie Levine i Len Goldstein. Glavne uloge tumače Josh Dallas (Once Upon a Time), Melissa Roxburgh (Star Trek: Beyond), Athena Karkanis (The Expanse) i J.R. Ramirez (Jessica Jones).

Manifest

Check Also

Black Panther: Wakanda Forever – novi, epski trailer za Marvelov iščekivani nastavak

Marvel je danas objavio novi trailer i postere za iznimno očekivani nastavak Black Panthera kojeg …

Avenue 5: trailer za dugoočekivanu 2. sezonu HBO-ove humoristične SF serije

HBO je nedavno objavio trailer i poster za drugu sezonu humoristične SF serije Avenue 5 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics