Mandalorian 2.0: Rosario Dawson kao Ahsoka Tano

Od druge sezone serije The Mandalorian smo udaljeni mjesecima, ali to ne znači da nas nije razveselila vijest da se njoj pridružuje Rosario Dawson (Zombieland: Double Tap) i to kao Ahsoka Tano. Istina, već dugo se pričalo o tome da bi Dawson bila izvrstan izbor za tu ulogu, fanovi su dapače to i predložili, a sama Rosario Dawson je već davno izrazila veliku želju za tumačenjem Ahsoke.

Dawsonicu su 2017. na Twitteru pitali o njezinom interesu da se pridruži Star Wars franšizi, na što je ona odgovorila da je iznimno zainteresirana, i uz to je dodala i #AhsokaLives. Sada su prema svemu sudeći želje fanova kao i same Rosario Dawson postale stvarnost, iako ne znamo koliko će zapravo njezina uloga zapravo biti velika. I pitanje je da li ćemo odgovor na to pitanje uopće i saznati prije nego li serija u listopadu stigne na Disney+. No nagađa se kako bi Ahsoka mogla biti u potrazi za Darksaberom, koji je tamo za sada u posjedu Moffa Gideona. U svakom slučaju bit će zanimljivo vidjeti kako će se taj lik uklopiti u seriju The Mandalorian. Ne samo da je ovo prvi puta što ćemo taj lik vidjeti u igranoj seriji, nego će to biti i najstarija verzija lika. Nedavno je Dawsonica šerala twit fana koji je postao sliku nje i Ahsoke jednu pored druge i napisao “Samo za vašu informaciju, Ahsoka Tano bi bila u svojim ranim do srednjim četrdesetima tijekom serije #TheMandalorian.” na što je Dawson odgovorila sa “Reci im! #AhsokaLives.”

Ahsoka je jedan od glavnih protagonista u Star Wars: The Clone Wars filmu i TV seriji. Glas joj je u seriji posudila Ashley Eckstein, a čak se i pojavila u cameo ulozi u Star Wars: The Rise of Skywalker. Ahsoka se pojavila i u animiranoj seriji Star Wars Rebels gdje su mnogi pretpostavili da je sudbina njezinog lika zapečaćena, da bi finale serije ipak dalo nadu svima koji su željeli vidjeti nastavak njezine priče.

Tvorac lika Ahsoke Tano je Dave Filoni koji je scenarist, izvršni producent i redatelj serije The Mandalorian.

The Mandalorian, Rosario Dawson kao Ahsoka Tano

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

House of the Dragon: 2. sezona će imati manji broj epizoda nego prva

Otkriven je broj epizoda druge sezone HBO-ove fantasy serije House of the Dragon iliti Zmajeve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics