Made for Love: prvi teaser za komičnu žanrovsku HBO-ovu seriju!

HBO Max je objavio prvi teaser za nadolazeću komičnu, ali ujedno i vrlo mračnu distopijsku seriju Made for Love. Riječ je o adaptaciji istoimenog popularnog romana autorice Alisse Nutting. Showrunnerica i izvršna producentica serije je Christina Lee (Search Party, Wet Hot American Summer: Ten Years Later). Ostali izvršni producenti su Alissa Nutting, Patrick Somerville, Dean Bakopoulos, Liza Chasin i SJ Clarkson.

Komična serija je mračno apsurdna i cinično dirljiva priča o ljubavi i razvodu. U fokusu je Hazel Green (Cristin Milioti), žena u bijegu nakon 10 godina posesivnog braka s tehnološkim milijarderom Byronom Gogolom (Billy Magnussen). Ubrzo otkriva da joj je suprug u mozak ugradio uređaj za nadziranje – čip Made for Love, omogućujući mu da je prati, nadzire i zna sve njezine “emocionalne inpute” dok pokušava vratiti svoj život pod vlastitu kontrolu. Kroz čip, Byron je u mogućnosti promatrati svaki Hazelin potez dok bježi u svoj rodni grad kako bi se sklonila kod svog ostarjelog oca udovca Herberta (Ray Romano) i njegove sintetičke partnerice Diane.

Ostale glavne uloge tumače Noma Dumezweni, Dan Bakkedahl, Augusto Aguilera, Caleb Foote, Dutch Johnson i Raymond Lee.

Made for Love je “znanstvenofantastična priča ispričana kroz žensko stajalište. Na prvi pogled istražuje kako moderne pogodnosti i futuristička tehnologija utječu na intimu. Ali u osnovi je to priča o razvodu, slomljenom srcu i ženskom putu do slobode.” – izjavio je Magnussen.

Serija Made for Love stiže na HBO Max u travnju.

Made for Love

Made for Love

Check Also

The Portable Door: prvi trailer za fantasy avanturu baziranu na serijalu Toma Holta

Objavljen je prvi puni trailer za australsku fantasy avanturu The Portable Door, adaptaciju prve knjige …

The Mandalorian: novi poster za 3. sezonu i specijalni promo video!

S obzirom da nas od treće sezone serije The Mandalorian dijeli svega mjesec dana ne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics