Made for Love: prvi teaser za komičnu žanrovsku HBO-ovu seriju!

HBO Max je objavio prvi teaser za nadolazeću komičnu, ali ujedno i vrlo mračnu distopijsku seriju Made for Love. Riječ je o adaptaciji istoimenog popularnog romana autorice Alisse Nutting. Showrunnerica i izvršna producentica serije je Christina Lee (Search Party, Wet Hot American Summer: Ten Years Later). Ostali izvršni producenti su Alissa Nutting, Patrick Somerville, Dean Bakopoulos, Liza Chasin i SJ Clarkson.

Komična serija je mračno apsurdna i cinično dirljiva priča o ljubavi i razvodu. U fokusu je Hazel Green (Cristin Milioti), žena u bijegu nakon 10 godina posesivnog braka s tehnološkim milijarderom Byronom Gogolom (Billy Magnussen). Ubrzo otkriva da joj je suprug u mozak ugradio uređaj za nadziranje – čip Made for Love, omogućujući mu da je prati, nadzire i zna sve njezine “emocionalne inpute” dok pokušava vratiti svoj život pod vlastitu kontrolu. Kroz čip, Byron je u mogućnosti promatrati svaki Hazelin potez dok bježi u svoj rodni grad kako bi se sklonila kod svog ostarjelog oca udovca Herberta (Ray Romano) i njegove sintetičke partnerice Diane.

Ostale glavne uloge tumače Noma Dumezweni, Dan Bakkedahl, Augusto Aguilera, Caleb Foote, Dutch Johnson i Raymond Lee.

Made for Love je “znanstvenofantastična priča ispričana kroz žensko stajalište. Na prvi pogled istražuje kako moderne pogodnosti i futuristička tehnologija utječu na intimu. Ali u osnovi je to priča o razvodu, slomljenom srcu i ženskom putu do slobode.” – izjavio je Magnussen.

Serija Made for Love stiže na HBO Max u travnju.

Made for Love

Made for Love

Check Also

The Wheel of Time je prema Amazonu njihova najgledanija ovogodišnja premijera

Po svemu sudeći The Wheel of Time se za Amazon Prime pokazao kao veliki hit. …

Serija Chucky je obnovljena za drugu sezonu!

Uoči ovotjednog finala prve sezone Chuckyja otkriveno je da je serija obnovljena za drugu sezonu. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics