Luck: trailer za animirani film o najnesretnijoj osobi na svijetu!

Apple TV plus je netom objavio puni službeni trailer i poster za njihov kako se čini vrlo simpatičan animirani film Luck. Trailer vodi gledatelje u Zemlju sreće, mitski svijet koji diktira sreću koju svi doživljavamo, kako dobre tako i loše. Redateljica filma je Peggy Holmes (Secret of the Wings), a scenarij potpisuju Kiel Murray, Johnathan Aibel i Glenn Berger. Film je producirao Skydance Animation, a sami producenti su John Lasseter, David Ellison, Dana Goldberg i Davis Eisenmann.

Radnja se odvija oko Sam Greenfield, najnesretnije osobe na svijetu, koja kada završi u nikad prije viđenoj Zemlji sreće, kreće u potragu njoj gotovo neuhvatljovoj sreći. Ali budući da ljudima nije dopušten ni ulazak u Zemlju sreće a kamo li šta drugo, njezina je jedina šansa da se udruži s čarobnim stvorenjima koja tamo žive kako bi ostvarila svoj cilj.

Glasove su glavnim likovima posudili Eva Noblezada, Simon Pegg, Jane Fonda, Whoopi Goldberg, Flula Borg, Lil Rel Howery, Colin O’Donoghue, John Ratzenberger i Adelynn Spoon.

Luck na Apple TV plus stiže već 05. kolovoza.

Luck

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics