Lucifer: trailer za drugu polovicu 5. sezone otkriva rat za Božje prijestolje

Netflix je konačno objavio trailer za drugu polovicu pete sezone nadnaravne hit serije Lucifer. Već je i sami trailer fantastičan, i doista jedva možemo dočekati da se u već postojeći kaotični miks još umiješa i svemogući osobno. Dakle, Bog stiže na Zemlju da bi popravio svoj odnos sa sinom vragom, a istovremeno najavljuje i nadolazeću mirovinu. Zbog toga će pokrenuti opaki rat između blizanaca Lucifera i Michaela dok se međusobno bore za Božje prijestolje.

Druženje s ocem nema najbolji učinak na Lucifera. “Vraća ga nazad na vrlo iskonsko mjesto, a osjećaji su mu vrlo sirovi.” – izjavio je Tom Ellis za EW. “Presretan sam i ponosan na ono što smo napravili. Prve dvije epizode druge polovice pete sezone su, bez sumnje, moje dvije najdraže epizode sezone.”

Trailer također daje mali uvid u nadolazeću glazbenu epizodu koju su showrunneri Joe Henderson i Ildy Modrovich prikazali na DC-jevom FanDome eventu. “Puno je toga smiješnog, ali ima i puno emocija. Dakle, postoji široka lepeza osjećaja koji se izražavaju.” – izjavio je Modrovich.

Peta sezona je podijeljena u dva dijela od kojih svaka polovica ima po osam uzbudljivih epizoda. Druga polovica nam u ulozi Boga donosi Dennisa Haysberta (24, Major League). U ostalim ulogama su već dobro poznati Tom Ellis kao titularni Lucifer Morningstar, Lauren German kao Chloe, Kevin Alejandro kao Dan, Lesley-Ann Brandt kao Mazikeen, D.B. Woodside kao Amenadiel, Rachel Harris kao Linda, Scarlett Estevez kao Trixie i Aimee Garcia kao Ella Lopez.

Peta sezona je originalno bila zamišljena kao posljednja. Međutim, Netflix je prošle godine ipak odlučio iznenaditi fanove (i udovoljiti njihovoj kampanji #savelucifer) i obnoviti seriju za šestu i ujedno finalnu sezonu koja će se sastojati od ukupno 10 epizoda.

Lucifer sa svojom drugom polovicom pete sezone na Netflix stiže 28. svibnja.

Lucifer

Lucifer

Lucifer

Lucifer

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

Prvi trailer za film Indiana Jones and the Dial of Destiny!

Disney i Lucasfilm su konačno objavili prvi teaser trailer za peti nastavak Indiane Jonesa koji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics