Lucifer se vratio u prvom teaseru za 4. sezonu

Skoro godinu dana nakon završetka treće sezone fantastične dramske serije Lucifer konačno je stigao i prvi teaser za novu sezonu. Četvrta sezona ima prigodni tagline “He is Risen”, a još prigodnije je kako je teaser objavljen točno 666 sati prije nadolazeće sezone.

Lucifer je serija bazirana na liku iz stripa The Sandman čiji su tvorci Neil Gaiman, Sam Kieth i Mike Dringenberg, i na spinoff strip serijalu Lucifer autora Mikea Careyja, oboje u izdanju Vertiga, DC Comicsa. Radnja prati Lucifera Morningstara, koji nakon što izgubi motivaciju da bude gospodarom pakla seli u svijet smrtnika, točnije u Los Angeles gdje pokušava uživati u svojoj “mirovini”. No nakon opasnih događaja njegovo zanemarivanje “izvornog” posla mu počinje stvarati probleme te uz pomoć mlade policajke mora riješiti slučajeve koji bi mu mogli pomoći s njegovim problemima i dopustiti mu nastavak mirnog besmrtnog života.

U četvrtoj sezoni Lucifer se suočava s posljedicama toga što je Chloe vidjela njegovo pravo lice, a uz to mu se sprema pravi izazov. Eva, ona Eva koja je počinila prvi grijeh, se vraća, a želi li osvetu ili nešto drugo tek ćemo saznati…

Serija je na Fox-u provela tri sezone nakon čega je otkazana. Od vječnog pakla otkazivanja Lucifera je spasio Netflix, te je u lipnju 2018. uskočio u želji da udovolji brojnim fanovima koji su pod kampanjom #SaveLucifer tražili novi dom za seriju Toma Ellisa. Netflix je tako sklopio ugovor s vragom iliti produkcijskom kućom Warner Bros. Television kojim će Lucifera vratiti u život, barem za četvrtu sezonu, i to kroz deset epizoda koje stižu 08. svibnja.

U glavnoj ulozi Lucifera se nalazi već spomenuti Tom Ellis, Lauren German tumači detektivku Chloe Decker, a u ulozi Eve ćemo gledati Inbar Lavi. U ostalim ulogama su Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Aimee Garcia i Rachael Harris.

Lucifer

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

The Last of Us: uzbudljivi, puni trailer za HBO-ovu postapokaliptičnu seriju!

Tijekom panela na Brazilian Comic-Con Experienceu objavljen je puni trailer za HBO-ovu nadolazeću adaptaciju jedne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics