Lucifer se vratio drugačiji u prvom traileru za 5. sezonu!

Netflix je još prošlo ljeto obnovio seriju Lucifer za petu sezonu od 10 epizoda koja je tada najavljena kao finalna. U međuvremenu se radi nezadovoljstva fanova broj epizoda povećao na ukupno 16 epizoda. Zbog toga je peta sezona podijeljena u dva dijela, što znači da 21. kolovoza stiže prvih osam epizoda. A što nas čeka u tih osam epizoda možete provjeriti u prvom traileru. Za sada još nije objavljeno kada stiže druga polovica pete sezone.

Trailer je zapravo vrlo otkrivajući, i ako ne želite saznati koji twist je glavni dio radnje onda je možda bolje da ga preskočite. U svakom slučaju bez da jasno napišemo što je u pitanju, da ne spojlamo onima koji neće pogledati trailer, nama izgleda kako se Lucifer pomalo pretvara u punokrvnu sapunicu. Nemojte nas krivo shvatiti, serija nam je do sada bila jako draga, ali nas baš previše ne zanima gledati klasičnu sapunicu, pa makar i bila jako simpatična i šarmantna, što nam se također čini da je izostalo, barem što se tiče ove najave.

Na početku pete sezone Lucifer (Tom Ellis) je još uvijek u podzemlju obavljajući svoje dužnosti, međutim Amenadiel (D.B. Woodside) mu nevoljko dolazi u posjet, jer na Zemlji postoji problem s kojim sam ne može izaći na kraj. “U sjajnoj petoj sezoni Lucifera, ulozi su veći nego ikad. Bit će otkrivene tajne, voljeni likovi će umrijeti, a mi ćemo napokon dobiti odgovor na pitanje: hoće li ili neće?” – piše u službenoj najavi nove sezone. “Lucifer ima burni povratak, Chloe (Lauren German) ponovo preispituje romansu, Ella (Aimee Garcia) konačno pronalazi dobrog dečka, a Amenadiel se prilagođava stvarnosti očinstva.” Također poznato je i da će peta sezona imati i glazbenu epizodu, kao i crno-bijelu noir epizodu, da ćemo ponovo gledati Inbar Lavi kao Eve, a očekuje nas i Dennis Haysbert (24, Major League) u ulozi boga.

Lucifer
Četvrta epizoda pete sezone: It Never Ends Well for the Chicken.

Check Also

Star Trek: Picard, novi teaser trailer za 2. sezonu otkrio je prvi pogled na Q-a!

Povodom proslave Dana kapetana Picarda objavljen je teaser trailer za drugu sezonu serije Star Trek: …

The Tomorrow War: finalni trailer za akcijski SF film s Chrisom Prattom u glavnoj ulozi!

Amazon je objavio novi, finalni trailer za akcijski SF film The Tomorrow War. Redatelj filma …

Web Statistics