Home / Videodrom / Serije / Lucifer: 5. sezona će imati 60% više paklene zabave

Lucifer: 5. sezona će imati 60% više paklene zabave

Svi već vjerojatno znate priču, nakon što je Fox rekao zbogom seriji poslije svega tri sezone, od vječnog pakla otkazivanja Lucifera je spasio Netflix, te u lipnju 2018. uskočio u želji da udovolji brojnim fanovima. Netflix je tako sklopio ugovor s vragom koji je Lucifera vratio u život za četvrtu sezonu, a zatim je otkriveno da nas očekuje i peta sezona koja će ujedno biti i posljednja. Incijalno je peta sezona trebala imati 10 epizoda, koliko je imala i četvrta, ali danas je Netflix putem svojih društvenih mreža objavio kako je broj epizoda povećan na 16.

“5. sezona Lucifera je upravo postala PAKLENO bolja – i veća! Dodali smo još šest sati, za ukupno 16 epizoda.”

Iako se 16 epizoda možda čini puno u usporedbi s prvotno najavljenih 10, to je i dalje relativno malo naspram prve tri sezone Lucifera koje su se emitirale na Foxu. Prva sezona je imala 13 epizoda, druga 18, a treća je imala čak 24.

Showrunneri serije, Joe Henderson i Ildy Modrovich, izjavili su kako su već sa završetkom četvrte sezone znali točno kako će izgledati uvod u petu. No čini se da su se ipak malo preračunali koliko će im trebati vremena da bi (nadamo se dostojno i epski) dovršili Luciferovu priču.

Lucifer je serija bazirana na liku iz stripa The Sandman čiji su tvorci Neil Gaiman, Sam Kieth i Mike Dringenberg, i na spinoff strip serijalu Lucifer autora Mikea Careyja, oboje u izdanju Vertiga, DC Comicsa. Radnja prati Lucifera Morningstara (Tom Ellis), koji nakon što izgubi motivaciju da bude gospodarom pakla seli u svijet smrtnika, točnije u Los Angeles gdje pokušava uživati u svojoj “mirovini”. No nakon opasnih događaja njegovo zanemarivanje “izvornog” posla mu počinje stvarati probleme te uz pomoć mlade policajke (Lauren German) mora riješiti slučajeve koji bi mu mogli pomoći s njegovim problemima i dopustiti mu nastavak mirnog besmrtnog života.

Sve četiri sezone serije Lucifer su trenutno dostupne na Netflixu.

Check Also

Captain Marvel 2 je sada i službeno u razvoju!

Marvel se za Captain Marvel 2 odlučio maknuti iz devedesetih, i preseliti u sadašnje vrijeme …

Trailer za SF triler Vivarium otkriva noćnu moru u predgrađu!

Konačno stigao prvi puni trailer, ali i novi poster za SF triler Vivarium, redatelja Lorcana …

Web Statistics