Luca: novi trailer otkriva nezaboravnu avanturu dva morska čudovišta!

Disney/Pixar je objavio novi trailer i poster za obiteljsku animiranu avanturu Luca koja nam prigodno stiže ovog ljeta. U režiji Enrica Casarose (La Luna) dolazi nam priča o dva prijatelja, radnjom smještena na talijansku obalu tijekom jednog nezaboravnog ljeta ispunjenog gelatom, tjesteninom i beskrajnim vožnjama skutera. Scenarij potpisuju Jesse Andrews i Mike Jones. Trailer započinje s dva simpatična mlada morska čudovišta u avanturi iznad površine gdje su se odvažili na posebno ljeto sa svojom novom ljudskom prijateljicom, koji ih potiče da isprobaju hrpu stvari za koje misle da ih je nemoguće učiniti.

Luca je zabavna i topla priča o prijateljstvu, i izlasku iz zone udobnosti te dva morska čudovišta koja proživljavaju ljeto koje im mijenja život. Ova avantura o odrastanju ispričat će priču o mladom dječaku koji je proživio nezaboravno ljeto s novootkrivenom najboljom prijateljicom u primorskom gradiću na talijanskoj rivijeri.

Element morskih stvorenja proizašao je iz Casarosinog djetinjstva kada su ga jako interesirala nacrtana čudovišta koja su okupirala stare karte mora. Carta Marina, jedna od najranijih kartografskih izvedbi Skandinavskog poluotoka je bila jedna od njih.

Glasove su likovima posudili Jacob Tremblay (Room, The Little Mermaid) kao Luca, Jack Dylan Grazer (Shazam!) kao Alberto, Emma Berman kao Giulia Marcovaldo, Saverio Raimondo kao Ercole Visconti, Maya Rudolph kao Daniela, Marco Barricelli kao Massimo i Jim Gaffigan kao Lorenzo.

Luca na Disney Plus platformu stiže 18. lipnja. Luca će tako postati drugi Pixarov originalni film koji će direktno stići na Disneyjevu streaming platformu. Iako je originalno bilo isplanirano da film ide na velika platna ipak je kao dio Disneyjeve nove strategije za 2021. godinu studio odlučio da će poslužiti za učvršćivanje njihove streaming usluge.

Luca

Check Also

Fallout: otkriven je sinopsis i galerija fotki za Amazonovu adaptaciju

Prvi pogled na Amazonovu seriju Fallout smo tehnički dobili još prošle godine kada je objavljena …

Prvi pogled na seriju Agatha: Darkhold Diaries

Prošlo je dosta vremena otkako smo posljednji put vidjeli Agathu Harkness. I proći će još …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics