Love, Death + Robots: prvi trailer za 2. sezonu animirane antologijske serije!

Netflix je objavio prvi službeni trailer za drugu sezonu animirane antologijske serije za odrasle Love, Death + Robots. Prva sezona serije koja je izašla 2019. je bila odlična, druga sezona je odobrena netom nakon prve, a ovaj trailer potvrđuje kako možemo očekivati i treću sezonu i to 2022. godine. Originalno su seriju zamislili Tim Miller (Deadpool, Terminator: Dark Fate) i David Fincher (Mindhunter), dok se za drugu sezonu Milleru pridružila Jennifer Yuh Nelson (Kung Fu Panda 2, Kung Fu Panda 3, The Darkest Minds) kao nadzorna redateljica. Zajedno su tražili talentirane i raznolike redatelje animacije iz cijelog svijeta, za spoj stilova i priča u rasponu od nasilne komedije do egzistencijalne filozofije. “To je tonska i stilska Jenga.” – izjavila je Nelson. “Pokušavajući otkriti koji bi redatelj mogao najbolje odraditi koju priču.”

Ako već niste pogledali prvu sezonu sada je pravo vrijeme, sigurni smo da ćete pronaći bar nekoliko favorita. Na kraju krajeva o kvaliteti nešto govori i to da su Tim Miller i David Fincher 2019. osvojili Emmyja u kategoriji: Outstanding Short Form Animated Program. Također prva sezona je prošla jako dobro kod kritičara, i još bolje kod publike. Na stranici Rotten Tomatoes nosi čak 91% kod publike.

Druga sezona serije Love, Death + Robots sa svih osam epizoda na Netflix stiže 14. svibnja. Pripremite se za gole divove, božićne demone i podivljale robote! Nazivi epizoda su: Automated Customer Service, prema priči Johna Scalzija; Ice, baziran na priči Richa Larsona; Pop Squad, baziran na priči Paola Bacigalupija; Snow in the Desert, nastao prema priči Neala Ashera; The Tall Grass, prema priči Joea Lansdalea; All Through the House, baziran na priči Joachima Heijndermansa; Life Hutch prema priči Harlana Ellisona i The Drowned Giant temeljen na priči J.G. Ballarda.

Love, Death + Robots

Check Also

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

Percy Jackson and the Olympians: novi poster i fotografije!

Još malo se morate strpiti do Disneyjeve serije Percy Jackson and the Olympians, ali zato …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics