Lost in Space: trailer 3. sezone otkriva posljednju avanturu obitelji Robinson

Netflix je objavio novi, uzbudljivi trailer za finalnu sezonu SF serije Lost in Space. Priča se nastavlja odmah nakon finala druge sezone, te nam daje još osam epizoda svemirskih pustolovina obitelji Robinson.

U trećoj i posljednjoj sezoni, ulozi su veći nego ikad do sada i instinkti za preživljavanje Robinsonove obitelji bit će stavljeni na krajnju kušnju. Nakon godinu dana zarobljenosti na tajanstvenom planetu, Judy, Penny, Will i Robot moraju povesti 97 mladih kolonista u mučnu evakuaciju – ali ne prije nego što se otkriju tajne koje će im zauvijek promijeniti živote. U međuvremenu, John i Maureen – s Donom na njihovoj strani – se moraju suočiti s lošim izgledima dok se pokušavaju ponovno ujediniti sa svojom djecom. Robinsonovi će se morati uhvatiti u koštac s emocionalnim izazovom ne samo da ostanu izgubljeni – već i odvojenosti od onih koje vole… budući da se suočavaju s najvećom izvanzemaljskom prijetnjom do sada.

Glavne uloge tumače Toby Stephens (Black Sails, Die Another Day) kao John Robinson, Molly Parker (House of Cards, Deadwood) kao Maureen Robinson, Taylor Russell (Falling Skies) kao Judy, Mina Sundwall (Maggie’s Plan, Freeheld) kao Penny, i Max Jenkins (Sense8, Betrayal) kao Will Robinson. Tu su i Parker Posey kao dr. Smith, Ignacio Serricchio kao Don West i Brian Steele kao Robot.

Treća sezona serije Lost in Space na Netflix stiže 01. prosinca. Tvorac, showrunner i izvršni producent serije je Zack Estrin. Ostali izvršni producenti su Kevin Burns, Jon Jashni, Matt Sazama i Burk Sharpless.

Check Also

Novi teaser za Appleovu 2. sezonu serije Severance!

Objavljen je friški teaser za drugu sezonu jedne od najboljih Appleovih žanrovskih serija – Severance. …

Prvi trailer za seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Apple TV Plus konačno je objavio prvi trailer i poster za seriju Time Bandits, remake …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics