Loki: prvi pogled na drugu sezonu Marvelove serije!

Prva sezona Lokija vratila je Toma Hiddlestona kao boga nestašluka, i to je učinila više nego uspješno. Serija je fanove Marvelovog kinematografskog svemira upoznala s organizacijom Time Variance Authority iliti TVA, koja nadzire vremensku crtu poznatog svemira. Loki je također službeno i predstavio koncept Marvelovog multisvemira koji je postao vrlo ključan za daljne razvijanje MCU-a. Stoga smo sigurni da ste nestrpljivi da otkrijete što nas očekuje u drugoj sezoni serije, a barem natruhu tog odgovora možete pronaći u prvom pogledu na nadolazeću sezonu.

Prva sezona serije završila je ubojstvom He Who Remains (Jonathan Majors), čime se pošemerila sveta vremenska crta i kompletno oslobodio multisvemir. Kad se Loki vratio u TVA, vremenska linija je bila izmijenjena i nitko ga se nije sjećao. Da ne spominjemo, da su kipovi He Who Remains (ili vjerojatnije jedna od njegovih varijacija) stajali izloženi u hodnicima TVA-a. Pa pretpostavljamo da će se druga sezona baviti posljedicama događaja iz prve sezone, kao i onima iz događaja filmova Spider-Man: No Way Home i Doctor Strange In the Multiverse of Madness.

Scenaristi serije su opet Michael Waldron i Eric Martin, s tom razlikom da je za drugu sezonu za glavnog scenarista postavljen Martin. Kate Herron, jedna od showrunnerica i redateljica prve sezone se ne vraća, što je najavila još prošle godine. Većinu epizoda nove sezone režirali su Justin Benson i Aaron Moorhead (Moon Knight). Izvršni producenti su Tom Hiddleston i Michael Waldron.

Druga sezona serije Loki na Disney plus platformu stiže negdje na ljeto 2023. godine.

Naš osvrt na prvu sezonu serije potražite ovdje.

Check Also

We Have a Ghost: prvi trailer za Netflixovu obiteljsku nadnaravnu avanturu!

Netflix je objavio prvi trailer i poster za film We Have a Ghost, koji se …

Serije Titans i Doom Patrol završavaju s 4. sezonom!

HBO-ove superherojske serije Titans i Doom Patrol završavaju s četvrtom sezonom. Nismo posebno investirani u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics