Loki: prvi pogled na drugu sezonu Marvelove serije!

Prva sezona Lokija vratila je Toma Hiddlestona kao boga nestašluka, i to je učinila više nego uspješno. Serija je fanove Marvelovog kinematografskog svemira upoznala s organizacijom Time Variance Authority iliti TVA, koja nadzire vremensku crtu poznatog svemira. Loki je također službeno i predstavio koncept Marvelovog multisvemira koji je postao vrlo ključan za daljne razvijanje MCU-a. Stoga smo sigurni da ste nestrpljivi da otkrijete što nas očekuje u drugoj sezoni serije, a barem natruhu tog odgovora možete pronaći u prvom pogledu na nadolazeću sezonu.

Prva sezona serije završila je ubojstvom He Who Remains (Jonathan Majors), čime se pošemerila sveta vremenska crta i kompletno oslobodio multisvemir. Kad se Loki vratio u TVA, vremenska linija je bila izmijenjena i nitko ga se nije sjećao. Da ne spominjemo, da su kipovi He Who Remains (ili vjerojatnije jedna od njegovih varijacija) stajali izloženi u hodnicima TVA-a. Pa pretpostavljamo da će se druga sezona baviti posljedicama događaja iz prve sezone, kao i onima iz događaja filmova Spider-Man: No Way Home i Doctor Strange In the Multiverse of Madness.

Scenaristi serije su opet Michael Waldron i Eric Martin, s tom razlikom da je za drugu sezonu za glavnog scenarista postavljen Martin. Kate Herron, jedna od showrunnerica i redateljica prve sezone se ne vraća, što je najavila još prošle godine. Većinu epizoda nove sezone režirali su Justin Benson i Aaron Moorhead (Moon Knight). Izvršni producenti su Tom Hiddleston i Michael Waldron.

Druga sezona serije Loki na Disney plus platformu stiže negdje na ljeto 2023. godine.

Naš osvrt na prvu sezonu serije potražite ovdje.

Check Also

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics