Loki: pogledajte prvi trailer!

Pitate se što se dogodilo s Lokijem nakon njegova bijega u filmu Avengers: Endgame? Odgovor smo čekali doslovno godinama, a sada je Disney konačno objavio trailer koji nudi barem kratki pogled na ono što možemo očekivati ​​od mini serije Loki. Riječ je o jednoj od najočekivanijih Marvelovih serija, još otkako je najavljena u rujnu 2018. godine.

Michael Waldron (Rick and Morty) je tvorac, showrunner i scenarist serije, dok je redateljica svih šest epizoda Kate Herron (Sex Education, Daybreak). Glavne uloge uz Toma Hiddlestona tumače Sophia Di Martino (Yesterday, Flowers, Into the Badlands), Owen Wilson (The Royal Tenenbaums), Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror: San Junipero), Cailey Fleming (The Walking Dead) i Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me?).

Kao što se vidi iz trailera, Loki je prešao iz jedne vrste zatočeništva u drugu, a Owen Wilson nam očekivano nije dao objašnjenje o čemu se točno radi. No, što god na kraju ispadne TVA i kako god je već uklopljen u MCU, to ćemo očito saznati na proljeće.

Dok je u originalnoj vremenskoj liniji Marvelovog kinematografskog svemira Loki ubijen na početku filma Avengers: Infinity War, zahvaljujući odluci Avengersa da putuju kroz vrijeme Loki je ne samo živ, već i u posjedu Tesseracta, koji mu je i omogućio bijeg u 2012. – i sposobnost da putuje kroz razne događaje tijekom ljudske povijesti i izaziva probleme.

Loki na Disney+ stiže u svibnju 2021. godine.

Check Also

Awake: prvi trailer za Netflixov apokaliptični triler!

Netflix je netom objavio prvi službeni trailer za apokaliptični triler Awake. Redatelj filma je Mark …

Castlevania: 4. sezona serije u igru ponovo vraća Drakulu!

Kao što smo nedavno saznali nadolazeća četvrta sezona Netflixove serije Castlevania će ujedno biti i …

Web Statistics