Loki: otkriven je showrunner i detalji radnje nadolazeće serije

Još nenaslovljeni i vrlo iščekivani igrani serijal o Lokiju, omiljenom bogu laži, spletki i nepodopština je dobio svog showrunnera. Kako prenosi The Hollywood Reporter potvrđeno je kako će to biti Michael Waldron (Rick & Morty). Waldron će također preuzeti ulogu tvorca serije i izvršnog producenta, te će napisati i pilot. Za sada se ne zna točan broj epizoda, kao ni datum premijere serije koja se radi prvenstveno za potrebe streaming servisa Disney+.

Glavnu ulogu će naravno tumačiti tko drugi nego Tom Hiddleston, jer drugačije ne bi nikako išlo. Ipak vrlo je zanimljiva odluka o kreiranju serije o liku koji je po svemu sudeći dočekao svoj kraj u filmu „Avengers: Infinity War“. Loki je vjerojatno najomiljeniji te najbolje razrađeni negativac Marvelovog svemira i istina, treba uzeti u obzir da je on ipak bog, te bi teoretski svaki zamisliv scenarij mogao biti moguć. No tek otkriveni detalji radnje ukazuju na to da Loki ipak nije preživio, nego da će serija biti prikvel koja će pratiti njegove ranije nepodopštine: “pratit će Lokija kao varalicu i boga koji može mijenjati oblik kako iskače posvuda tijekom ljudske povijesti i na nju neočekivano utječe”.

S obzirom na Lokijev iznimno dugački životni vijek potvrda da će se serija odvijati u različitim vremenskim razdobljima zaista daje gotovo bezbrojne mogućnosti. Prva dva filma o Thoru su otkrila kako Loki može otići s Asgarda bez da to itko primjeti, što znači da skoro nema ograničenja na količinu avantura u koje se mogao zaplesti. Ključ ograničenja će zapravo ležati u slobodi koju će Waldron dobiti da ispriča priče bez da se brine o nastavku Marvelovog kinematografskog svemira.

Serija o Lokiju je službeno najavljena u studenom prošle godine, kada ju je potvrdio Bob Iger, glavni direktor Disneyja. Osim nje Marvel radi na još par serija koje će debitirati na servisu Disney+. U pripremi je The Vision and Scarlet Witch za koju scenarij piše Jac Schaeffer (Captain Marvel) i serija koja će u fokusu imati likove Falcona i Winter Soldiera za čiji je scenarij zadužen Malcolm Spellman (Empire).

Check Also

The Portable Door: prvi trailer za fantasy avanturu baziranu na serijalu Toma Holta

Objavljen je prvi puni trailer za australsku fantasy avanturu The Portable Door, adaptaciju prve knjige …

The Mandalorian: novi poster za 3. sezonu i specijalni promo video!

S obzirom da nas od treće sezone serije The Mandalorian dijeli svega mjesec dana ne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics