Loki: novi teaser za 2. sezonu otkriva da vrijeme ističe!

Trailer za drugu sezonu Disneyjeve serije Loki dobili smo u srpnju, a sada kada nas od novih epizoda dijeli samo dva tjedna objavljen je friški poster i teaser, za one koji već križaju datume na kalendaru.

Novi teaser između ostalog sadrži i do sada neprikazane scene. Nitko neće biti siguran kada čudan događaj počne povlačiti Lokija kroz vrijeme, a budući da on mora doći do razotkrića misterija prije nego što krene u veću misiju, nadolazeća sezona serije spremna je za postavljanje novih pitanja koja trebaju odgovore. No, protagonist priče mora požuriti, jer mu je na nišanu najveća prijetnja do sada.

U posljednjoj epizodi prve sezone, Sylvie je ubila He Who Remains, varijantu lika Kang the Conqueror koji je držao cijeli Marvelov kinematografski svemir unutar jedne vremenske linije. S nestankom zaštitnika kontinuiteta, svaka pojedinačna varijanta Kanga sada je slobodna lutati multiverzumom, preuzimajući bilo koju stvarnost koju smatraju prikladnom za svoje planove. A na temelju scene nakon odjavne špice viđene u filmu Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Loki je već pronašao drugu varijantu najmoćnijeg negativca franšize.

Scenaristi serije su opet Michael Waldron i Eric Martin, s tom razlikom da je za drugu sezonu za glavnog scenarista postavljen Martin. Kate Herron, jedna od showrunnerica i redateljica prve sezone se ne vraća, što je najavila još 2021. godine. Većinu epizoda nove sezone režirali su Justin Benson i Aaron Moorhead (Moon Knight). Izvršni producenti su Tom Hiddleston i Michael Waldron. Nadolazeću sezonu čini ukupno šest epizoda, koje spadaju u fazu 5 Marvelovog kinematografskog svemira.

Glavne uloge tumače Tom Hiddleston kao Loki, Sophia Di Martino kao Sylvie, Owen Wilson kao Mobius, Gugu Mbatha-Raw kao Ravonna Renslayer, Wunmi Mosaku kao Hunter B-15, Tara Strong kao Miss Minutes i Jonathan Majors kao Victor Timely. No, u novoj sezoni se pojavljuju i Ke Huy Quan kao OB, Rafael Casal, Kate Dickie i Liz Carr.

Druga sezona serije Loki na Disney Plus platformu stiže 05. listopada.

Loki

Check Also

Novi teaser za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su novi teaser trailer za vrlo iščekivanu spin-off seriju Dune: …

Prvi trailer za Netflixovu seriju Terminator Zero!

Netflix je konačno objavio prvi teaser trailer za anime seriju Terminator Zero. Serija je najavljena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics