Locke and Key: novi trailer za 2. sezonu!

Netflix je objavio puni trailer za nadolazeću drugu sezonu nadnaravne serije Locke & Key, bazirane na strip serijalu kojeg potpisuje Joe Hill. Serija nije vjerna adaptacija stripa, niti je izbliza mračna kao predložak, ali je zadržana glavna premisa. Prva sezona je ugrubo obradila prva tri stripa Welcome to Lovecraft, Head Games i Crown of Shadows, no kao što smo već spomenuli postoje značajna odstupanja, pogotovo s finalom. Stoga ako ste i pročitali strip serijal zapravo i dalje ne znate što će se točno odigrati sljedeće pa ćete se morati vratiti drugoj sezoni ako želite otključati te odgovore.

Ovaj novi trailer služi kao svojevrsno prisjećanje prve sezone te zadirkuje novim tajnama i prijetnjama. Troje djece misli da su pobijedili Dodge, ali ona se pomoću jednog ključa prerušila u Kinseyina dečka Gabea.

Nina Locke se i dalje teško nosi s gubitkom muža, i nije svjesna da klinci eksperimentiraju s magičnim ključevima koje su pronašli u svojoj novoj kući. Tyler, Kinsey i Bode još uvijek koriste moći koje im daju ključevi dok pokušavaju dokučiti odakle dolaze i koje opasnosti nose. Njihova nemarna upotreba ključeva mogla bi dovesti do tragedije, jer snaga ključeva privlači mračna bića koja ulaze u našu dimenziju. Trailer također izaziva s kovanjem novog ključa čija moć još nije otkrivena. Uvođenje novog ključa koji nije dio stripa je zanimljiv pravac za seriju pod uvjetom da to bude nešto dovoljno intrigantno. A što će još biti drugačije možete otkriti gledanjem nove sezone koja stiže 22. listopada.

Serija Locke & Key je obnovljena za treću sezonu čija je produkcija već dovršena u Torontu.

Našu recenziju prve sezone možete pročitati ovdje.

Check Also

Deadpool 3: sve što je poznato o filmu u kojem nas očekuje povratak Wolverinea!

Ryan Reynolds, zvijezda otkačene superherojske franšize, šokirao je objavom da će se u Deadpoolu 3 …

Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics