Legenda se vraća u novom traileru za Star Trek: Picard!

CBS All Access je objavio novi trailer za seriju Star Trek: Picard koja samo što nije stigla na male ekrane. Novi trailer na kratko daje i pogled na Enterprise-D, koji je uništen u Star Trek: Generations.

Ovih dana Picarda muče osjećaji krivnje zbog smrti Date, njegovog kolege i prijatelja, te ga progoni neuspjeh spašavanja Romulusa. A stvari su tim gore za sada devedestogodišnjeg Picarda jer Federacija i Zvjezdana flota nisu više ono što su bile u eri TNG-a.

“Živimo i radimo u različitom svijetu. Picardov svijet je drugačiji, nije više dio Zvjezdane flote, a i Federacija je također prošla kroz određene promjene. Postoje različite struje unutar Federacije, a Zvjezdana flota pak ima svoju viziju kako bi oni trebali funkcionirati i biti korišteni. Picard je od svega toga odustao, i sada živi od obiteljskog vinograda, s dvoje ljudi koji brinu za njega [Romulanci Zhaban i Laris], i njegovim psom [Number One]. No on je vrlo nezadovoljan, ljut, praćen osjećajem krivice i neuspjeha. Ne samo da je iznevjerio Zvjezdanu flotu i Fedaeraciju, nego i svog najboljeg prijatelja i kolegu – Datu.” – otkrio je Patrick Stewart.

Iako je višestruko odlikovani, i cijenjeni časnik Zvjezdane flote, Picardova misija neće naići na razumijevanje Zapovjedništva. Picard je poput njegovog starog broda, relikt nekog drugog vremena. I upravo zbog toga, Picard će morati okupiti skupinu „nepodobnih“, misterioznu Dahj (Isa Briones), stručnjakinju robotike dr. Agnes Juratti (Alison Pill), Raffija Musikera (Michelle Hurd) i Cristobala „Chrissa“ Rossa (Santiago Cabrera).

U seriji ćemo također gledati i veterane Treka: Brenta Spinera kao Datu, Jonathana Del Arca kao Hugha, Jeri Ryan kao Sedmu od Devet, Marinu Sirtis kao Deannu Troi i Jonathana Frakesa kao Rikera.

Star Trek: Picard na CBS All Access dolazi 23. siječnja, s prvom od ukupno 10 epizoda. Mi ćemo seriju moći pratiti na Amazonu na koji serija stiže 24. siječnja. Serija je sada službeno obnovljena i za drugu sezonu, što je nekidan obznanila Julie McNamara, izvršna predsjednica orginalnog sadržaja za CBS All Access. Također podsjećamo i na još jednu novost. Star Trek: Picard dobija svoju “post-show discussion” seriju, prigodno naslovljenu The Ready Room, u čijoj će kapetanskoj stolici sjediti ni manje ni više nego Wil Wheaton.

Star Trek: Picard

Check Also

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Arcane: puni trailer za 2. sezonu Netflixove serije!

Za fanove Netflixove serije Arcane danas su stigle gorko-slatke vijesti. Netflix je konačno objavio dugoočekivani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics