Lanterns: HBO je službeno naručio novu DC-jevu seriju ‘Green Lantern’

HBO, Warner Bros. Television i DC Studios službeno su naručili osam epizoda serije Lanterns. Serija ja dobila straight-to-series narudžbu, što znači da se preskače faza testiranja s pilot epizodom. Kreativna ekipa iza projekta je vrlo impresivna. Showrunner, jedan od scenarista i izvršnih producenta je Chris Mundy (True Detective: Night Country, Ozark). Druga dva scenarista i izvršna producenta su Damon Lindelof (Watchmen, The Leftovers) i Tom King (Mister Miracle, Supergirl).

Serija će pratiti novog regruta Johna Stewarta i Lantern legendu Hala Jordana, dva intergalaktička policajca uvučena u mračnu, zemaljsku misteriju dok istražuju ubojstvo u srcu Amerike.

“Oduševljeni smo što donosimo ovaj ključni DC naslov na HBO s Chrisom, Damonom i Tomom na čelu. John Stewart i Hal Jordan dva su najzanimljivija DC-jeva lika, a ‘Lanterns’ ih oživljavaju u originalnoj detektivskoj priči koja je temeljni dio jedinstvenog DCU-a koji pokrećemo sljedećeg ljeta sa ‘Supermanom’.” – izjavili su James Gunn i Peter Safran.

“Ushićeni smo što se ponovno ujedinjujemo s Chrisom Mundyjem i Damonom Lindelofom dok surađuju s Tomom na ovom novom pogledu na DC-jev ‘Green Lantern’. Kao dio Jamesove i Peterove vizije za DC Universe, ova prva nova igrana serija obilježit će novu uzbudljivu eru.” – dodao je Casey Bloys, predsjednik i glavni izvršni direktor HBO-a i Maxa.

Za sada nije poznato niti jedno glumačko ime povezano s projektom, niti znamo kada serija točno stiže na Max.

Prije nego što su Gunn i Safran preuzeli DCU, radilo se na prethodnoj iteraciji HBO Max TV serije “Green Lantern”. Na toj su verziji kreativnu ekipu činili Greg Berlanti sa Sethom Grahameom-Smithom i Marcom Guggenheimom, dok je Finn Wittrock trebao tumačiti glavnu ulogu.

Check Also

Prvi teaser za specijal Wynonna Earp: Vengeance!

Dobrodošli u Čistilište! Wynonna Earp se vraća na male ekrane s tv specijalom od 90 …

Novi trailer i poster za film Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je nedavno objavio novi trailer i poster za Beetlejuice Beetlejuice (Bubimir Bubimir), originalno …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics