Lansiran je prvi teaser trailer za Pixarov animirani film Lightyear!

Disney i Pixar su objavili prvi teaser trailer i poster za animirani film Lightyear, spin-off Priče o igračkama (Toy Story) koji u fokusu ima Buzza Lightyeara. Riječ je o prvom Pixaraovom spin-offu, za kojeg su prvi kadrovi već prikazani u sklopu prošlogodišnjeg Disneyjevog eventa za investitore, dok smo mi obični smrtnici svoj prvi pogled na film dobili tek sada. U svakom slučaju prvi teaser izgleda i zvuči vrlo obećavajuće. No o radnji i dalje ne znamo puno više nego do sada, što znači da pratimo Buzza Lightyeara u njegovim avanturama do beskonačnosti i dalje! Očekuje nas SF akcijska avantura o porijeklu Buzza Lightyeara, heroja koji je bio inspiracija za poznatu igračku – legendarnog svemirskog rendžera koji će skupiti čitavu vojsku obožavatelja. A čini nam se da ni ‘novom’ Buzzu neće biti teško skupiti vojsku fanova, tim više što mu glas posuđuje Chris Evans.

“Vjerujte mi kada kažem da oni STVARNO znaju što rade tamo. Ovaj će biti poseban i ne gazi po ni jednoj stvari. Svoje uzbuđenje ne mogu ni izraziti riječima. Nasmiješim se svaki put kad razmišljam o tome.” – napisao je svojedobno Evans.

“Kada smo kreirali prvu Priču o igračkama, dizajnirali smo Buzza Lightyeara s idejom da je on igračka temeljena na nekom stvarno cool liku iz epskog blockbuster filma. Pa, toliko godina kasnije, odlučili smo snimiti taj film.” – Pete Docter, glavni kreativni direktor Pixara.

Redatelj filma je Angus MacLane (Burn-E, Small Fry, Toy Story of Terror!, Finding Dory). Lightyear u kina stiže 17. lipnja 2022. godine.

Lightyear

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics